Sport

A fost stabilit programul primei etape la liga de minifotbal

Dan Chiriac
29 aug 2013 462 vizualizări
Partidele vor avea loc duminică, 1 septembrie

Organizatorii ligii de minifotbal au organizat miercuri seara şedinţa tehnică înaintea startului campionatului. Prima etapă se va disputa duminică, urmand ca azi să fie stabilite şi orele de disputare a partidelor. 15 echipe s-au înscris în campionat. Voinţa Deep Serv, campioana en-titre, G.S.Mobile, participantă la turneul final al Cupei Romaniei de la Piatra-Neamţ, Dr.GSM&Global Proiect, Flux Cafe,Teomax, F.C. Pantzer, Fabrica de imagine, 22 Grade, Sordi di Cristo, Dedeman,Total Solution,Viitorul, Dark Knights. Sanorom şi Promostore. Organizatorii campionatului de minifotbal au adus la cunoştinţă sistemul de desfăşurare a sezonului 2013-2014. Astfel, echipele vor juca în sistem campionat, fiecare cu fiecare, tur-retur. Primele 4 echipe din clasament la sfarşitul campionatului se vor califica în play-off pentru desemnarea campioanei. (cu punctaj: loc 1-3p, loc 2-2p, loc 3-1p şi loc 4-0p). După desemnarea campioanei, echipele clasate pe locurile 1 - 8 vor participa în Cupa Romaniei, în sistem eliminatoriu prin tragere la sorţi. Campioana en-titre Voinţa Deep Serv va participa în perioada 30 august-1 septembrie la ediţia a-II-a a Cupei Magic la minifotbal, în organizarea Asociaţiei de minifotbal Iaşi şi şi-a amanat jocul din prima etapă. Întrecerile debutează azi la Iaşi. (Dan CHIRIAC)

Programul primei etape:

Dedeman – GS Mobile
Pantzer – DR. Global/Global Proiect
Voinţa Deep Serv – Promostore – amanat
Total Solutions  - Viitorul
Sordi di Cristo – 22 Grade
Sanorom – Dark Knights
Flux Cafe – stă



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.