Sport

13 echipe vor începe pe 1 septembrie liga de minifotbal

Dan Chiriac
23 aug 2013 513 vizualizări
Campioana ligii, Voinţa Deep Serv şi-a amanat jocul din prima etapă, urmand să joace la Cupa Magic, la Iaşi

Ediţia a-IV-a a Campionatului de minifotbal pentru amatori Vrancea va debuta oficial duminică, 1 septembrie. Organizatorii campionatului au decis că miercuri, 28 august, este ultima zi în care se pot depune dosarele de înscriere în cadrul sedinţei tehnice urmate de tragerea la sorţi a primei etape. Pană la acesta dată,13 echipe de minifotbal au confirmat participarea. Voinţa Deep Serv, campioana en-titre, G. S. Mobile, participantă la turneul final al Cupei Romaniei de la Piatra-Neamţ, Dr. GSM&Global Proiect, Flux Cafe,Teomax, F. C. Pantzer, Fabrica de imagine, 22 Grade, Sordi di Cristo, Romtelecom, Total Solution, Viitorul şi Pensiunea Lifa. Organizatorii campionatului de minifotbal au adus la cunoştiinţă sistemul de desfăşurare a sezonului 2013-2014. Astfel, echipele vor juca în sistem campionat, fiecare cu fiecare, tur-retur. Primele 4 echipe din clasament la sfarşitul campionatului se vor califica în play-off pentru desemnarea campioanei (cu punctaj: loc 1-3p, loc 2-2p, loc 3-1p şi loc 4-0p). După desemnarea campioanei, echipele clasate pe locurile 1 - 8 vor participa în Cupa Romaniei, în sistem eliminatoriu prin tragere la sorţi. Caştigătoarea cupei la nivel local, alături de viitoarea campioană, vor participa la turneele naţionale organizate de Federaţia de minifotbal din Romania în vara anului 2014. Echipele clasate pe locurile 9 – 14 vor participa în play-out. Faţă de ediţia precedentă au dispărut mai multe echipe. Cel mai important nume este cel al vicecampionilor de la Sporting Roberbian. Echipa mangeriată de Cristi Cîrnu a decis să se retragă din campionat şi nu a mai disputat finala supercupei ce trebuia să opună cele mai bune formaţii din sezonul precedent. 

Voinţa Deep Serv merge la Iaşi

Campioana en-titre Voinţa Deep Serv va participa în perioada 30 august-1 septembrie la ediţia a-II-a a Cupei Magic la minifotbal, în organizarea Asociaţiei de minifotbal Iaşi şi şi-a amanat jocul din prima etapă. Ediţia din acest an de la turneul de la Iaşi va reuni nume sonore din minifotbalul romanesc. Alături de campioana Diviziei ieşene, Lis Affair Tomeşti, vor participa finalistele Campionatului Naţional din acest sezon, campioana naţională Juventus Sibiu, Oz Er Golden Bacău (vicecampioană), Consiliul Judeţean Buzău (deţinătoarea Cupei Romaniei), Revine Suceava (finalista Cupei Romaniei), Marix Tulcea, Fortuna Buzău, Fenix Piatra-Neamţ, Euroimpact Roman, Inter Vaslui, Dinamo Iaşi, Railex Suceava, Design Construct Brasov. La competiţie va lua parte şi preşedintele Federaţiei de minifotbal din Romania, focşăneanul Răzvan Burleanu dar şi selecţionerul echipei naţionale Tiberiu Lajos. Competiţia de la Iaşi este o ultimă verificare a jucătorilor selectionaţi înainte de Campionatul European de minifotbal din Grecia. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.