Sport

CSM Focşani şi Prosport, pe podium la Cupa Speranţei

Dan Chiriac
17 iun 2013 3205 vizualizări
Grupa 2004 de la CSM a cedat în finala cu Juniors Bucureşti.Grupa 2005 de la Prosport s-a clasat a treia după ce a caştigat finala mică cu CSM Focşani

Prestaţii bune pentru echipele vrancene la Cupa Speranţei la minifotbal. Competiţia desfăşurată la finalul săptămanii pe litoral a adunat cate opt formaţii la cele două categorii de varstă, 2004 şi 2005. CSM Focşani şi Prosport Focşani au aliniat la startul competiţiei trei echipe. CSM a avut grupe la ambele categorii de varstă, în timp ce Prosportul a jucat doar la grupa 2005. Întrecerile au fost organizate de Academia “Gică Hagi”. La grupa 2004, CSM Focşani a ocupat locul doi după ce a pierdut finala jucată cu Juniors Bucureşti. Focşănenii au învins în grupe echipa bucureşteană, care şi-a luat revanşa în finala turneului. În grupă, CSM Focşani a înregistrat rezultatele: 7-1 cu Steaua Dunării Galaţi, 3-2 cu Juniors Bucureşti şi 9-1 cu Viitorul Constanţa. În penultimul act al competiţiei, CSM Focşani a trecut cu 6-4 de ACS Tîmpa Braşov. În finală, Juniors Bucureşti s-a impus cu 6-5. Lotul grupei 2004 de la CSM: Luca Martiş, Sebastian Pîrlog, Sorin Preda, Dragoş Norocea, Gabriel Ilie, Gabriel Hanu, Eduard Lambrinoc, Radu Neacşu, Ianis Bejenaru, Teodor Donciu, Dragoş Ghebuş, Alexandru Mihaiu şi Alexandru Ghibirdic. Antrenori Orlando Donciu şi Cristinel Ionel.

Finală mică între echipele din Focşani

La grupa 2005, Prosport Focşani a terminat pe poziţia a treia după ce a învins în finala mică pe CSM Focşani. În grupe, CSM Focşani a trecut cu  9-0 de Luceafărul Brăila şi cu 5-1 de Viitorul Constanţa. Focşănenii au cedat cu 0-4 în faţa celor de la Juniors Bucureşti. Prosport a pierdut primul meci, 2-8 cu Academia de Fotbal “Gică Hagi”, dar a învins clar 13-2 cu FC Vaslui şi 14-3 cu Junior Galaţi. În semifinale ambele echipe vrancene au fost învinse. Astfel, CSM Focşani a cedat cu 7-3 cu Academia Hagi, iar Prosport a pierdut după executarea loviturilor de departajare cu Juniors Bucureşti. În derby-ul Vrancei la grupa 2005 desfăşurat la "Cupa Prieteniei" de la Constanţa, Prosport Focşani - antrenor Adrian Schineşte a caştigat cu scorul 6-1 în faţa celor de la CSM Focşani - antrenor Orlando Donciu. Astfel, Prosport Focşani a caştigat medaliile de bronz la turneul organizat de Academia Hagi. Golurile învingătorilor au fost înscrise de Eduard Pană de patru ori, George Ardeleanu de două ori. “A fost un turneu reuşit pentru Prosport. În grupă, copiii noştri au caştigat în faţa celor de la FC Vaslui şi Junior Galaţi. Singura înfrangere a fost împotriva gazdelor. Prosport a fost la un pas de a prinde marea finală. În penultimul act, Prosport a încheiat la egalitate partida cu Junior Bucureşti, scor 2-2. Am fost învinşi la loviturile de la 7 metri cu scorul de 4-5", a spus preşedintele Prosport, Laurenţiu Muscalu. Lotul de jucători-Prosport Focşani grupa 2005: Andrei Chiriac, Iulian Livadaru, Edy Baniţă, Răzvan Mihalache, Alex Abeaboeru, Alex Bucur, Andrei Hărăbor, George Ardeleanu, Eduard Pană, Alesio Croitoru, Ionuţ Postolache, Mihnea Constandache, Edy Răileanu, Alex Agache, Alex Hristache, David Gorgan, Claudiu Teodorescu şi Daniel Tatu. Antrenori: Adrian Schineşte, Rodinel Stan şi Lazăr Gabriel. Echipele din Focşani au reuşit o evoluţie bună, dar s-au bucurat şi de soarele de pe litoral şi de apa mării. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.