Sport

LPS Focşani vrea un loc cat mai bun la turneul final

Dan Chiriac
10 mai 2013 421 vizualizări
Echipa de baschet sub 18 ani de la Liceul cu Program Sportiv Focşani va juca azi şi maine ultimele partide la turneul final al campionatului naţional.

În partidele disputate pană acum, focşănenii au cedat cu 80-66 în faţa marii favorite la caştigarea titlului naţional, Universitatea Cluj şi cu 56-64 cu CSS Bega Timişoara. Aseară, după închiderea ediţiei, focşănenii au jucat cu Phoenix Galaţi, un meci care urma să stabilească ocupanta locului trei în clasamentul grupei. Azi, focşănenii vor juca în turneul pentru locurile 5-8. Adversarele focşănenilor în această fază vor fi Dinamo Bucureşti, Phoenix Galaţi şi învinsa din partida CSS Ploieşti – LPS Tg. Mureş, meci jucat aseară. Universitatea Cluj, Cudriopol Braşov, CSS Bega Timişoara şi învingătoarea din partida Ploieşti – Tg. Mureş se vor lupta pentru titlul naţional. Întrecerile au loc în Capitală, în sala “Arena Naţională de baschet”. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.