Sport

Nu au jucat nimic şi au pierdut la nouă goluri

Dan Chiriac
12 apr 2013 424 vizualizări
Spicom Sfantu Gheorghe - Progresul Focşani 12-3 (7-2), în cadrul sferturilor de finală a Cupei Romaniei

Echipa de futsal Progresul Focşani a pierdut fără drept de apel partida din cadrul sferturilor de finală a Cupei Romaniei. Echipa pregătită de antrenorul Elvis Ilaş şi Petrache Gurguiatu a cedat cu un categoric 12-3 în faţa celor de la Spicom. Dacă în partida din campionat, disputată în urmă cu patru zile, focşănenii au ratat cat pentru două meciuri, iar gazdele au marcat de patru ori din cele 6-7 situaţii de poartă pe care le-au avut, de această dată, pe teren nu a existat decat o formaţie. Gazdele au făcut ce au vrut cu echipa adversă care nu s-a regăsit nici un moment. Focşănenii au făcut un meci foarte slab şi nu au ţinut piept unei echipe dezlănţuită. Antrenorii echipei au concluzionat jocul echipei printr-un singur cuvant: „nimic!”. Elvis Ilaş şi Petrache Gurguiatu au avut la dispoziţie următorii jucători: Borş, Sava, Popa, Chivu, Ilaş, Alecsandrescu, Dumitriu, Ungureanu, S. Sava şi Stanciu. Înfrangerea dureroasă de joi nu poate însă umbri performanţele foarte bune din ultimii ani din cupă obţinute de echipa focşăneană. Aceasta a jucat finala în 2010, iar în 2011 a fost eliminată de City’us Tg. Mureş în semifinale. Formaţia de futsal a disputat în 2010 şi Supercupa Romaniei. Anul trecut, focşănenii au fost eliminaţi în sferturi de echipa secundă de la City’us Tg. Mureş. Focşănenii se vor axa în continuare pe campionat. Luni, de la orele 17.00, la Sala Polivalentă vor veni cei de la City’us Tg. Mureş. Campioana ultimilor trei ani în Romania va putea fi văzută la lucru la Focşani. Chiar dacă şansele obţinerii unui rezultat favorabil sunt destul de mici, cei de la Progresul vor să facă un meci foarte bun şi să arate că dezastrul de la Sfantu Gheorghe a fost doar un accident. În cazul unui eşec, focşănenii vor termina campionatul pe locul şase. În play-off-ul ligii întai, Progresul va juca cu ocupanta poziţiei a treia, Spicom Sf. Gheorghe. În aceste condiţii, Spicom Sf. Gheorghe ar avea avantajul disputării pe teren propriu a două partide. La partida de luni, intrarea spectatorilor va fi liberă, la fel ca la toate jocurile disputate pe teren propriu de focşăneni în acest campionat. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.