Sport

Ultima şansă pentru locul patru

Dan Chiriac
5 apr 2013 579 vizualizări
Spicom Sf.Gheorghe - Progresul Focşani, maine, orele 18.00, în liga întai de futsal u cele două echipe s-ar putea reîntalni în play-off

Echipa de futsal Progresul Focşani va disputa maine seară un meci foarte important în liga întai. Echipa pregătită de antrenorul Elvis Ilaş şi directorul tehnic Petrache Gurguiatu are nevoie de o victorie pentru a rămane în cursa pentru poziţia a patra, care asigură disputarea a două din trei partide din play-off pe teren propriu. CSM 2007 s-a apropiat la un singur punct de locul patru ocupat în prezent de United Galaţi. Gălăţenii au o misiune foarte grea, în deplasare cu City’us Tg. Mureş, un rezultat favorabil ţinand mai mult de domeniul fantasticului. În aceste condiţii, o victorie a focşănenilor i-ar urca pe poziţia a patra, imediat în spatele ocupantei locului trei, Spicom Sf. Gheorghe. De asemenea, ACS Odorheiul Secuiesc, locul şase în clasament, poate urca peste echipa focşăneană dacă învinge în deplasare pe Dava Deva.  Focşănenii se gandesc că pot caştiga la Sf. Gheorghe. Nu ar fi prima dată cand CSM 2007 ar face un meci bun în Covasna. De altfel, focşănenii au evoluat foarte bine în toate partidele jucate la Sf. Gheorghe. În aceste condiţii, jucătorii vor încerca să se mobilizeze şi să caştigele cele trei puncte puse în joc. „Dacă ne vom mobiliza şi vom juca aşa cum am făcut-o la Galaţi, de exemplu, putem caştiga acest joc. Trebuie să tratăm jocul cu seriozitate şi avem puterea să obţinem un rezultat bun”, ne-a spus Petrache Gurguiatu, directorul tehnic al focşănenilor. Pentru partida din Covasna, antrenorul Elvis Ilaş şi directorul sportiv Petrache Gurguiatu au la dispoziţie următorii jucători: Borş, Sava, Popa, Chivu, Ilaş, Alecsandrescu, Dumitriu, Ungureanu, S. Sava şi Stanciu. Etapa viitoare, CSM 2007 Focşani va juca pe teren propriu cu City’us Tg. Mureş. E greu de crezut că mureşenii vor ceda puncte la Focşani, condiţii  în care victoria CSM-ului la Sf. Gheorghe este obligatorie pentru ca şansele ocupării locului patru să nu dispară. Interesant este că cele două formaţii s-ar putea întalni din nou în play-off. În cazul în care gazdele vor învinge maine seară, în proporţie de 90 la sută, cele două formaţii se vor reîntalni în faza următoare a campionatului. În aceste condiţii, Spicom Sf. Gheorghe ar avea avantajul disputării pe teren propriu a două partide. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.