Sport

Pompierii focşăneni, pe primul loc la turneul de futsal

Dan Chiriac
28 mar 2013 593 vizualizări
Joi, la Sala Polivalentă din Focşani, s-a desfăşurat Campionatul de futsal, etapa I, organizat la nivelul Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România (ASPR).

La competiţie au participat echipele reprezentative ale Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă ale judeţelor Galaţi, Tulcea şi Vrancea. La finalul campionatului, primul loc a fost ocupat de echipa gazdă, ISU Vrancea, pe locul secund clasându-se echipa ISU Galaţi, iar pe locul trei s-a aflat echipa ISU Tulcea. Primele două clasate vor participa la etapa următoare care se va desfăşura în judeţul Vaslui în luna mai. Rezultatele înregistrate au fost: Galaţi – Tulcea 2-2, Focşani – Tulcea 4-1 şi Galaţi – Focşani 2-2. În randul echipei focşănene a evoluat şi Emilian Chivu, component al echipei de futsal Progresul Focşani. Meciurile au fost arbitrate de o brigadă formată din Dorinel Meiroşu şi Ionuţ Gheoghiţă. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
alt prieten, acum 4046 zile, 6 ore, 46 minute, 49 secunde
Sunt in asentimentul celor care au scris mai sus si spun, domn maior, nu mor caii cind vor cainii si nici nu trebuie sa va apucati de fumat si de baut cafea pentru a intra in gratii.
un grup de prietenioes, acum 4046 zile, 9 ore, 38 minute, 24 secunde
Il vrem inapoi pe Vasile Istricioaie la ASPR, se cunoaste ca nu mai e un specialist la cirma acestei asociatii. Acest bun organizator si bun profesionist a fost inlaturat miseleste de niste afoni. citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.