Sport

Şahul îşi va desemna campionii judeţeni

Dan Chiriac
20 mar 2013 601 vizualizări
La finalul săptămînii va avea loc la Şcoala „Nicolae Iorga“ din Focşani Campionatul Judeţean individual de şah la copii şi juniori.

Organizatorul competiţiei este Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Vrancea, care a oferit cadouri tuturor copiilor şi juniorilor. Competiţia se va juca pe trei turnee:  Turneul A, şah clasic la care participă cei mai buni şahişti, toţi legitimaţi. Marele favorit este campionul judeţean pe anul 2012 la băieţi Cătălin-Lucian Pătraşcu, (CSM Focşani 2007), iar la fete Bianca-Gabriela Banciu (CSM Focşani 2007). Turneul B, şah clasic, va aduna la start copii şi juniori din a doua grupă valorică, toţi legitimaţi. Anul trecut, campioni judeţeni au devenit, la fete 10 ani, Ana-Maria Banciu (CSM Focşani 2007), la fete 14 ani, Graţiela-Ştefania Mengher (CS Olimp Şah Focşani), la băieţi 10 ani, Teodor Lavric (CMS Speranţa Focşani), iar la băieţi 12 ani, Dragoş-Cosmin Ion (CSM Focşani 2007). Turneul C, şah rapid, este deschis oricăror doritori. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.