Sport

CSM Focşani ş Prosport Focşani, pe podium la Braşov Indoor Cup

Dan Chiriac
24 feb 2013 3339 vizualizări
Cele două formaţii s-au întalnit în semifinalele turneului la grupa U 7

CSM Focşani s-a înscris pe ultima sută de metri la turneul rezervat copiilor născuţi în anul 2006, la Braşov Indoor Cup şi a ajuns pană în finală. Şi alte echipe de juniori din Focşani au luat parte la a doua parte de la Braşov Indoor Cup. În turneul U 7, Prosport Focşani şi CSM Focşani au ajuns în semifinale, unde s-au întalnit în meci direct. Îmbucurător este faptul că se dovedeşte încă o dată că în Vrancea sunt copii talentaţi ce merită atenţia tuturor. Meciul din semifinale a fost caştigat de CSM, scor 4-0. Echipa pregătită de Mircea Lazăr a jucat finala competiţiei în compania gazdelor de la Tampa Braşov. Echipa locală s-a impus cu 3-1. Echipa focşăneană i-a avut pe teren pe Rareş Fătu, Theodor Dănilă, Mario Alberto Epure, Lorenzo Stoica, Horaţiu Crăciun, Giuliano Marza. Pentru a ajunge pe locul doi, CSM a înregistrat următoarele rezultate: 4-1 ACS Odorheiul, 4-2 Kinder Tg. Mureş, 8-0 Tampa 2 Braşov, 3-1 Metalosport Galaţi 3-1, 4-0 Prosport şi 1-3 Tampa Braşov. Prosport Focşani a urcat la randul său pe podium, după ce a trecut în finala mică de FC Braşov. Cu 4 victorii şi o singură înfrangere grupa de juniori C 98-99 de la CSM a adus Cupa Iaşiului la Focşani.3-0 cu Sportul Studenţesc, 3-1 cu Poli Iaşi, 2-3 cu Ceahlăul Piatra Neamţ, 4-1cu LPS Iaşi şi 7-3 cu Dacia Chişinău sunt rezultatele de la acest turneu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.