Sport

17 medalii la Tg. Ocna pentru judoka focşăneni

Dan Chiriac
4 feb 2013 810 vizualizări
Sportivii de la CSM 2007 Focşani-LPS şi Unirea Focşani au obţinut patru locuri 1, patru locuri 2 şi nouă clasări pe ultima treaptă a podiumului Judoka de la LPS-CSM 2007 Focşani şi de la CS Unirea au participat la finalul săptămanii trecute la un concurs de verificare. Întrecerile au avut loc la Tg. Ocna, în judeţul Bacău

Au participat sportivi din mai multe judeţe ale Moldovei. LPS-CSM 2007 Focşani şi Unirea Focşani au avut la start 50 de sportivi la întrecerile ce s-au desfăşurat pe parcursul a două zile.  Concursul s-a desfăşurat la categoriile de greutate mici. În clasamentul pe echipe, LPS Focşani a urcat pe treapta a doua a podiumului, în urma echipei din Oneşti şi înaintea celei din Miercurea Ciuc. La individual, sportivii focşăneni au reuşit mai multe clasări pe podium. Patru judoka s-au clasat pe prima poziţie, iar alţi patru au urcat pe a doua treaptă a podiumului. De asemenea nouă judoka au fost la un pas de finală, dar în cele din urmă s-au mulţumit doar cu locul trei. Restul sportivilor din municipiul Focşani au avut evoluţii meritorii, clasandu-se pe locurile 5-8. Pe prima treaptă a podiumului au urcat la categoria sub 13 ani Claudiu Neagu, la 42kg, la categoria sub 15 ani Mihai Vrabie – la 42kg şi Laris Borş  - la categoria 38kg. Cei trei sunt legitimaţi la LPS-CSM 20067 Focşani. Tot pe prima poziţie a ajuns şi Ionelia Macovei, la categoria 29kg, la 13 ani. Pe poziţia a doua s-au clasat la sub 11 ani Robert Iamandi – la categoria 27kg, la sub 18 ani Can Metin – la categoria 38kg, la sub 18 ani  Dorin Drîmbă - la categoria 60kg şi George Nedelcu la 73kg. Pe ultima treaptă a podiumului au urcat Marius Butuceanu - la 30kg, la sub 11 ani, la sub 13 ani - Lorenzo Moise - la 34kg, la sub 15 ani - Dănuţ Goia - la 42kg, Bogdan Drîmbă - la 38kg, sub 18 ani Alexandra Iamandi - la 48kg, Iulian Ioanăş - la 55kg, Alin Voiculeţ - la 73kg. De la CS Unirea Focşani, medalie de bronz au caştigat Petronela Macovei - la 29kg şi Leonard Luga - la 27kg. Sportivii de la CSM 2007 LPS sunt pregătiţi de Stănică Grosu, Marinel Palade, Dumitru Zisu şi Iulian Surlă, în timp ce judoka de la CS Unirea de Adrian Moldoveanu şi Silviu Renţea. Antrenorii au considerat întrecerea de la Tg. Ocna ca fiind o foarte bună pregătire în vederea naţionalelor care vor avea loc în perioada următoare. Judoka vranceni se pregătesc pentru etapa de zonă a campionatului naţional sub 18 ani. Întrecerea va avea loc la finalul acestei săptămani, la Miercurea Ciuc.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
relu, acum 4098 zile, 18 ore, 58 minute, 10 secunde
Bravo fratilor Dramba din Putna-Bolotesti ! Este exemplul ambitiei lor si a parintilor.Mult succes in continuare.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.