Sport

Hari Dumitraş vine azi la Liceul Sportiv pentru centrul de excelenţă

Dan Chiriac
24 ian 2013 663 vizualizări
Fostul căpitan al echipei naţionale a Romaniei va discuta cu cei de la liceul posibilitatea reînfiinţării centrului de excelenţă la Focşani

Hari Dumitraş, fostul căpitan al echipei naţionale de rugby a Romaniei, actualmente director de dezvoltare în cadrul Federaţiei Romane de Rugby, pe probleme de învăţămant, va veni în această dimineaţă la Focşani. Hari Dumitraş se va întalni cu reprezentanţii secţiei de rugby de la Liceul cu Program Sportiv Focşani şi conducerea liceului. Principalul subiect de discuţie va fi reînfiinţarea centrului de excelenţă. Un astfel de centru a funcţionat la Focşani în urmă cu caţiva ani, cei mai buni jucători din zona Moldovei urmand să vină să studieze la Focşani. Rugbyul focşănean va mai organiza o altă manifestare deosebită săptămana viitoare. Pe 1 februarie, preşedintele Federaţiei Romane de Rugby, Alin Petrache, va veni la Focşani, la şedinţa Comitetului Moldova Sud. La hotelul “Unirea”, toţi reprezentanţii echipelor de rugby din zona Moldovei vor avea discuţii cu mai marii Federaţiei. Acţiunea este organizată de profesorul Viorel Ion, directorul de dezvoltare a Federaţiei Romane de Rugby pentru Moldova Sud. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.