Sport

Meci spectacol, cu cinci goluri şi patru eliminări

Dan Chiriac
13 ian 2013 1163 vizualizări
Poliţia a egalat cu două minute înainte de final, prin ofiţerul Robert Gogonel

Sporting Roberbian şi Vranlact au oferit sambătă seara unul dintre cele mai frumoase meciuri de minifotbal din ultimii ani u campionatul de futsal tineret are la start echipe foarte puternice u Tomrad, Voinţa Odobeşti şi Speranţa Focşani se bat pentru primele două locuri în grupa B, în timp ce în Grupa A, patru echipe emit pretenţii la locurile ce asigură calificarea
Sporting Roberbian şi Vranlact au oferit sambătă seara un adevărat spectacol la Sala Polivalentă, într-un meci plin de suspans şi evenimente, la Cupa Firmelor. Patru eliminări, cinci goluri, ratări incredibile şi un fotbal de înaltă calitate au fost argumentele pentru care cei prezenţi în tribune au concluzionat că au asistat la unul dintre cele mai frumoase meciuri de fotbal din ultimii ani. Numele care au intrat pe teren garantau un meci încins. Ivanciu, Burcăcel sau Avramescu, la Roberbian, Bîra, Cristinel Ionel. Adi Oltianu sau Ionuţ Istrate, la Vranlact, au fost jucătorii care puteau decide meciul. Prima repriză s-a încheiat cu un rezultat alb, dar fazele de poartă nu au lipsit. Florin Nistor a fost eliminat în minutul 19. Repriza a doua a adus şi deschiderea scorului. Vranlact a marcat după o lovitură de colţ. Avramescu a întors însă soarta meciului, marcand trei goluri de senzaţie. Iulian Niţă a punctat apoi pentru 4-1. Burcăcel, Oltianu şi Dima au fost la randul lor eliminaţi pentru două cartonaşe galbene. Eroul meciului a fost însă portarul celor de la Roberbian, Ivanciu, care a scos minge după minge, adversarii nereuşind să-l învingă nici din 2 metri.


Favorite la Cupa Firmelor


După cum au evoluat sambătă, cele două echipe sunt de departe marile favorite ale grupei B de la Cupa Firmelor şi candidate serioase la caştigarea turneului. Cele două echipe au avut următoarea componenţă: Roberbian: Ivanciu, Aldea, Chetreanu, Nistor, Burcăcel, Avramescu, Ciprian Dumitriu, Niţă, Secu, Bălosu, Dima, Duţu. Antrenor Cristi Cirnu. Vranlact: Cristinel Ionel, Vîlcu, Stan, Nechifor, Adrian Oltianu, Bîra, Ionuţ Istrate, Vlase, Petrişor, Cristian Munteanu, Dumitru, Dragoş Sava. Antrenor Jani Oltianu. Pantzer, cu Marius Suvac pe teren, a obţinut a doua victorie în acest turneu şi a luat o primă opţiune pentru calificarea în sferturile de finală a turneului. Monte Carlo a caştigat clar meciul cu Maxx. Ieri după-amiază au avut loc partidele grupei A.


Meciuri tari la campionatul de futsal


Campionatul de futsal tineret se dovedeşte a fi o competiţie foarte puternică, în care meciurile sunt foarte spectaculoase. Etapa a doua a adus două partide decise abia pe final. Young Boys Focşani, cu Vali Ion, pe teren, a produs surpriza rundei, învingand pe Euromania Dumbrăveni. Echipa condusă de Daniel Bănică a condus cu 2-0 şi totul părea că decurge conform calculelor hartiei. Focşănenii au revenit însă spectaculos şi au marcat de trei ori în ultimele zece minute. Tot în Grupa A, Wasserman nu a avut emoţii în partida cu FC Viitorul Sud, învingand cu scorul de 7-1. În Grupa B, Voinţa Odobeşti şi Speranţa Focşani au oferit un meci spectaculos. Odobeştenii au condus cu 3-1, dar au primit apoi patru goluri consecutiv. Deşi au egalat la cinci, odobeştenii nu au obţinut niciun punct, plătind tribut ratărilor uriaşe. Speranţa Focşani are în componenţă pe Avramescu, Negoescu – Oţelul Galaţi şi Răzvan Crăciun, părand a fi una dintre candidatele la caştigarea campionatului. Tomrad a revenit după înfrangerea din prima etapă şi nu lăsat nicio şansă celor de la Podgoria Coteşti. Moisă şi Stratulat, fotbaliştii de la CSM Focşani, au făcut diferenţa, ajutaţi de alţi jucători cu experienţă. Tomrad pare să revină în forţă, mai ales că se va baza la meciurile următoare şi pe alţi doi jucători cu experienţă, portarul Octavian Oprea şi mijlocaşul Adrian Oltianu.


Poliţia, egala Finanţelor


Cupa Fair-Play la minifotbal s-a reluat sambătă seara, cu etapa a treia. Cel mai interesant meci a fost cel dintre echipele Poliţia şi Finanţe. Cele două combatante au oferit un meci foarte frumos. Cristi Ioan a deschis scorul pentru Finanţe, în chiar primele minute de joc. Ratările s-au succedat apoi la cele două porţi. Poliţiştii, fără caţiva jucători de bază, au reuşit să egaleze cu două minute îniante de final prin Robert Gogonel. Center Vet a produs surpriza etapei, trecand la pas de Trust LF. Aseară au avut loc ultimele două partide ale rundei, printre care şi derby-ul Soveja-  Hunters.
Rezultatele meciurilor:
Cupa Firmelor
Grupa A –
Pantzer – Arsenal 5-3
Monte Carlo – Maxx 8-3
Roberbian – Vranlact 4-1
Green Team – a stat
Grupa B
GS Mobile – Velvet 8-1
Omega - Vinexport
Deep Serv – Flux &Promostore
Vila Geo – a stat
Campionatul judeţean de futsal tineret:
Grupa A:
Young Boys Focşani – Euromania Dumbrăveni 3-2
Wasserman – Viitorul Sud  7-1
Grupa B:
Coteşti – Tomrad 2-8
Odobeşti – Speranţa 6-7
Cupa Fair-Play – old boys
Poliţia – Finanţe 1-1
Trust LF – Centervet 1-5
Duminică:
Hunters – Soveja
GS Mobile – Teomax
Pinola – a stat


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
dorin, acum 4121 zile, 1 ora, 16 minute, 3 secunde
iar si.a faqt echipa banica..vrea el sa castige..nu au nicio sansa in fata sperantei,parerea mea.
patron, acum 4121 zile, 2 ore, 17 minute, 56 secunde
pe langa negoescu,craciun,avramescu mai sunt in componenta si capatana ionut,mandrescu sorin si sontu alin.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.