Sport

CSM Focşani la cinci ani de la înfiinţare

Dan Chiriac
18 dec 2012 546 vizualizări
Clubul municipalităţii şi-a sărbătorit ieri toţi cei care au pus umărul la înfiinţarea clubului

CSM Focşani 2007 a fost în sărbătoare ieri. Clubul municipalităţii şi-a onorat pe toţi oamenii care în ultimii ani au pus umărul pentru a aduce performanţa la clubul focşănean. şedinţa de ieri a început cu un moment de reculegere pentru Victor Răcoşanu, unul dintre consilierii locali care au pus baza clubului CSM 2007 şI care a decat în urmă cu trei ani. La activităţi au fost inivitaţi toţI cei care au au contribuit la buna desfăşurare a activităii clubului. Mirela Bîznă, Gabriel Corneanu, Dan Dumitru, petre Plopeanu şi Daniel Gongu, foşti membri ai Comitertului Director au fost invitaţi pentru a  sărbători evenimentul. Primarul Decebal Bacinschi a apreciat activitarea clubului în această periodă. “sunt mulţumit de ce a realizat acest club în ultimii ani. În anii urmtori ani vor premia doar performanţa. AŞteptăm sponsori pentru a susţine sportul din Focşani’, a spus Decebal Bacinschi. Directorul clubului Marian Rădulescu a apreciatactivitatea clubului şi a precizat că performanţa sşportivă va fi în atenţia conducerii în anii următorii ani.

Cu această ocazia a fost lansat şi site-ul clubului focşănean. Pe adresa csmfocsani2007.ro, iubitorii sportului pot afla în timp real toate informaţiile legate de activitatea clubului suţinut de municipalitate. Toţi antrenorii de la secţiile clubului au prezentat rezultatele obţinute de sportivi în acest an. Au primit diploma de excelenţă toţi cei care au susţinut activitatea sportivă în acest an. Au ţinut să aprecieze activitatea acestui club şi cei care au pus baza acestui club. “Vreau să mulţumesc celor care au continuat activitatea începută de noi. Este meritul antrenorilor şi sportivilor pentru  rezultatele obţinute’, a spus Mirela Bîznă. Gabriel Corneanu, membru fondator la clubul focşănean a ţinut la randul săţu să facă cateva recomandări.

“Sper că sportivii de la CSM 2007  să obţină rezultate deosebite. Nu îmi doresc să mai aud că un copil de la acest club este susţinut doar pentru că părinţii sponsorizează clubul Performanţa trebuie realizată doar pe merite sportive‘, a spus Gabriel Corneanu. Reprezentaţii actualui CL Focşani, Aurel Bîcu şi Daniel Trofin au menţionat că în anii următorii vor fi susţinuţi doar sportivii care vor face performanţă. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.