Sport

Înfrangeri cu 3-0 pentru echipele vrancene

Dan Chiriac
23 nov 2012 923 vizualizări
CSM Focşani - Gloria Buzău 0-3 (0-1) şi Young Stars Panciu - FCM Dorohoi 0-3 (0-1), în etapa a 13-a a ligii a treia de fotbal

Cele două echipe vrancene din liga a treia au terminat prost turul de campionat, pierzand în faţa unor candidate la promovare. CSM Focşani şi YS Panciu au rezistat aproape o repriză în faţa adversarilor, dar au cedat în cele din urmă cu rezultate identice, 0-3. CSM Focşani a avut o primă repriză bună în faţa celor de la Gloria Buzău. Prima ocazie a meciului i-a aparţinut lui Milea, în minutul 5. După un sfert de oră, oaspeţii au replicat prin Cucu, dar Trifan a scos cu piciorul. Prima repriză se îndrepta spre un rezultat egal, dar la ultima fază Săpunaru a deviat în propria poartă după o lovitură de colţ. Cu avantajul moral obţinut în finalul reprizei, buzoienii nu au avut prea multe emoţii în actul secund. Mai ales că centralul partidei s-a grăbit să-l elimine pe Negoiţă pentru două cartonaşe galbene în minutul 48. Mendy, un jucător de culoare, a intrat pe teren în minutul 60 şi după un sfert de oră a închis meciul cu o lovitură de cap din şase metri. O altă rezervă, Zainescu, a punctat pentru 3-0, în minutul 90, după o fază prelungită de atac. După acest rezultat, formaţia buzoiană, care în urmă cu doi ani activa în prima ligă, rămane în luptă cu Viitorul Axintele pentru promovare. Focşănenii auî ncheiat turul cu 14 puncte pe poziţia a opta.

CSM Focşani a jucat cu: Trifan – Moisă, Negoiţă, Crăciun, Mîndrescu – Săpunaru, Şonţu, Stratulat, Pasăre – Milea, Ştefan. Au mai intrat: Dascălu, Dima, Duca. Gloria Buzău a replicat cu: Sîrbu – Cucu, Bîrsănel, Andriţoiu, Olteanu – Zamfir, Jercălău, Alexandru, Bobe – Luiceanu, Manea. Au mai intrat: Mendy, Zainescu, Păun şi Ştefănescu.

Panciu a rezistat 43 de minute

Young Stars Panciu a rezistat pană în minutul 43 în partida cu FCM Dorohoi. Pană atunci, oaspeţii au atacat mai mult pe latul terenului, fără să ajungă la poarta lui Lazăr. Mai mult, Menghia a avut de două ori posibilitatea de a deschide scorul. Prima dată a finalizat o acţiune creată de Mădălin Predoiu. Apoi, în minutul 30, a încercat o foarfecă de la marginea careului, dar mingea a ocolit poarta. Vrabie a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 43. Avantajul luat nu a putut fi anulat în repriza a doua.

Echipa din Botoşani a mai punctat de două ori prin Sandu – 54 din penalty şi Natan 84. Primul “11” a fost următorul: Lazăr – Voinea, Beşa, Ov. Radu, Mihai – B. Stoian, Bîra, Menghia, M. Stoian – Predoiu, Radu. Dorohoiul a replicat cu: Rohetki – Darvariu, Cososchi, Halip, G. Maxim – Mara, Orăşanu, Doboş, Ghiviziu, Vrabie – Sandu, Grumezescu. A mai intrat M. Bordeanu.  YS Panciu a terminat pe locul 10 în clasament, cu zece puncte. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele celor două serii ale ligii a treia
Seria I:
Oţelul 2 Galaţi – Sporting Suceava 0-2
YS Panciu – FCM Dorohoi 0 -3
Petrotub Roman – Ştiinţa Miroslava 3-1
CSM Moineşti – Kosarom Paşcani 2-1
 SC Bacău – Bucovina Rădăuţi 6-1
Ceahlăul 2 şi Aerostar Bacău au stat
Seria a II-a:
CSM Focşani – Gloria Buzău 0-3
Rapid 2 - CSM Rm. Sărat 3-1
Eolica Baia – Metaloglobus 2-4
Dunărea Călăraşi – Rapid Feteşti 1-0
Juventus Bucureşti - Urban Titu  1-1
Victoria Chirnogi – Sportul 2 Bucureşti  3-0
Viitorul Axintele – a stat


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.