Sport

Visuri de promovare pentru voleibalistele de la CSM 2007

Dan Chiriac
19 nov 2012 740 vizualizări
“Nu ne-am concentrat la fel ca-n ultimele partide”, consideră Marian Rădulescu, tehnicianul echipei de volei CSM Focşani 2007, referitor la ultima partidă jucată pe teren propriu. Formaţia focşăneană vrea să revină în 2014 în liga întai, însă are nevoie de un buget pe măsură

Echipa de volei feminin a pierdut ultimul meci disputat în Divizia A 2, jucat  pe teren propriu în faţa celor de la Trotuşul Oneşti. Partida avea ceva orgolii în joc, ţinand cont de faptul că echipa oaspete este pregătită de Lucian Popescu, cel care a fost secund la CSM Focşani 2007, în sezonul în care a evoluat în liga naţională. La Oneşti au intrat pe teren şi trei jucătoare care au făcut parte, la randul lor, din randurile echipei focşănene. Antrenorul focşănenilor, Marian Rădulescu, a considerat că echipa nu s-a mobilizat la fel ca-n partidele precedente, cele cu CSU Galaţi şi Concordia Chiajna. “Am făcut un meci slab, cu multe greşeli. Nu am putut repeta evoluţiile foarte bune din partidele cu Galaţiul şi Chiajna. Diferenţa în partida cu Oneştiul a făcut-o lotul de jucătoare. Ele au senioare, iar noi jucăm cu trei senioare şi restul junioare. Au fost mai atente şi au obţinut o victorie meritată. Junioarele nu au constanţă şi acest lucru s-a văzut. Este şi rezultatul faptului că acestea au venit direct de la şcoală”, a spus antrenorul Marian Rădulescu, într-o conferinţă de presă organizată la finalul partidei cu Trotuşul Oneşti, pierdută de echipa focşăneană cu scorul de 0-3.

“Vrem să promovăm”

Tehnicianul a vorbit şi de planurile următoare ale echipei. Cele pe termen scurt, dar şi cele de viitor. Vineri, fetele urmează să joace pe teren propriu, cu liderul clasamentului, Rapid. “Ca în orice sport, meciurile nu seamănă unul cu altul. E clar că rapidistele pornesc favorite. Dacă vom evolua ca în partidele cu Galaţiul şi Chiajna, iar fetele se vor concentra la maxim, putem să ne gandim la un rezultat favorabil”, a spus Rădulescu.

Echipa de volei se gandeşte să revină în liga întai, acolo unde a jucat în 2010. “Această echipă creşte de la un meci la altul şi cred că în sezonul următor putem să ne gandim la promovare. Cu experienţa jucătoarelor pe care le avem, Adina Sava, Romina Coman şi Mihaela Taskiran, a junioarelor care vor creşte foarte mult şi cu încă cateva jucătoare pe care le vom aduce, putem spera la promovare. Avem nevoie de un buget de aproximativ 600.000 de lei, adică dublu faţă de cel pe care l-am primit în 2010, pentru a promova şi a ne menţine în prima ligă”, a mai precizat tehnicianul.  Junioarele Georgiana Tisianu, Iulia Pintilie, Alexandra Blaga, Andra Ciucu, Alexandra Ciucă, Mădălina Mocanu, Mihaela Florescu şi Valentina Dragu sunt speranţele voleiului focşănean pentru ca-n anii următori, la Focşani, să existe o echipă puternică. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.