Sport

Au apărut pozele, se aşteaptă terenul de tenis!

Dan Chiriac
15 nov 2012 2042 vizualizări
Secţia de tenis a prezentat macheta viitorului teren acoperit din Parcul “Nicoale Bălcescu”

Secţia de tenis de la CSM 2007 Focşani a făcut proiectul pentru construirea terenului acoperit în Parcul “Nicolae Bălcescu”. Secţia de tenis de la CSM 2007 Focşani are în acest moment două terenuri în aer liber în Parcul Bălcescu, dar în urma unei analize s-a ajuns la concluzia că este nevoie de un teren care să fie folosit în sezonul rece. Reprezentanţii secţiei de tenis au pus la dispoziţie şi cateva imagini cu posibilul teren de tenis din parcul Bălcescu. “Cam aşa ar putea arăta terenul nr.3, acoperit şi cu suprafaţă de joc sintetică. Acesta ar urma să fie construit în spatele fostului Teatru de Vară. Prin eliminarea tribunelor de la terenul de tenis nr. 1 ar fi loc pentru un vestiar şi un teren de mini-tenis. Într-o ofertă pe care am primit-o, constructorul menţionează următoarele avantaje: costuri reduse de constuire, amortizarea investiţiei într-un timp foarte scurt, aproximativ 2 ani, costuri reduse de întreţinere şi reparaţii”, spune antrenorul Dan Lupu, de la secţia de tenis.

Dacă proiectul va fi finalizat, terenul va deveni utilizabil pe toata perioada anului. Conform planului, designul revoluţionar permite formarea unei ventilaţii naturale care poate reduce temperatura pe teren de la 40 de grade la aproximativ 26 grade. Secţia de tenis de la CSM 2007 Focşani a trimis în această săptămană la Federaţia Romană de Tenis trei cereri pentru obţinerea licenţei de organizare în 2013 a trei competiţii de tenis pentru copii, categoriile 10 şi 12 ani. Cupa Sarmis, Cupa municipiului Focşani şi Campionatul municipal de tenis pentru copii vor avea loc pe terenurile din Parcul “Nicolae Bălcescu”. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
teniman, acum 4179 zile, 21 ore, 33 minute, 33 secunde
Domnilor ,Lupul nu are nicio calificare in tenis.NU ESTE ANTRENOR.Nu mai numiti antrenori toti neavenitii.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.