Sport

Vor puncte în partidele din deplasare

Dan Chiriac
1 nov 2012 593 vizualizări
Sportul 2 Studenţesc - CSM Focşani şi Ceahlăul 2 Piatra Neamţ - Young Stars Panciu, azi, în etapa a noua a ligii a treia de fotbal. Meciurile încep la orele 14.00

Cele două echipe vrancene din liga a treia vor încerca azi să obţină puncte în partidele pe care le vor disputa în deplasare. CSM Focşani şi Young Stars Panciu continuă să evolueze în liga a treia, în ciuda problemelor pe care le-au avut de-a lungul acestui campionat. Focşănenii, aflaţi pe locul nouă în seria a doua, cu zece puncte acumulate, merg la Buftea cu gandul de a obţine trei puncte în faţa echipei secunde la Sportul 2 Studenţesc. Bucureştenii nu au obţinut niciun punct în acest ezon, dar vor încerca să ofere o replică cat mai bună celor de la CSM. Focşănenii vin după o victorie foarte mare obţinută în faţa celor de la Rapid 2. Datele problemei sunt altele azi. CSM pleacă cu prima şansă, dar jucătorii sunt conştienţi că un calcul al hartiei poate fi întors oricand pe dreptunghiul verde. CSM pleacă la Buftea cu aproape întreg lotul de jucători. Căpitanul echipei, Octavian Bucătaru, va fi cel care va coordona echipa la acest meci. Echipa nu are încă un antrenor cu contract care să se ocupe de pregătire, dar situaţia se va rezolva, cel mai probabil, în cel mai scurt timp. Primul “11” ar putea arăta astfel: Trifan – Moisă, Ştefan,  Crăciun, Nistoroiu – Săpunaru, Bucătaru, Şonţu, Stratulat - Milea, Pasăre. Meciul va avea loc pe terenul sintetic de la Buftea, în cadrul bazei Federaţiei Romane de Fotbal. Young Stars Panciu va juca în deplasare pe terenul echipei Ceahlăul 2 Piatra Neamţ. Elevii antrenorului Dănuţ Bolocan vor încerca să obţină puncte în faţa unei echipe foarte ambiţioase pe teren prorpiu. Jucătorii s-au antrenat în ultimele zile şi încearcă să recupereze perioada în care nu au efectuat pregătire fizică. Păncenii speră să obţină măcar un punct în meciul de azi. Primul “11” ar putea arăta astfel: Lazăr – Voinea, Beşa, Ov. Radu, Mihai – B. Stoian, Gălăţeanu, Bîra, Menghia – Predoiu, Radu. Întalnirea are loc pe stadionul “Bradul” din Roznov. (Dan CHIRIAC)

Programul celor două serii ale ligii a treia:

Seria I:

Ceahlăul 2  - YS Panciu 

Sporting Suceava - SC Bacău 

FCM Dorohoi –Petrotub Roman

Aerostar Bacău – Kosarom Paşcani

Ştiinţa Miroslava – Oţelul 2 Galaţi

Bucovina Rădăuţi – CSM Moineşti

Seria a II-a:

Sportul 2 Studenţesc - CSM Focşani 

CSM Rm. Sărat - Eolica Baia 

Gloria Buzău - Juventus Bucureşti

Viitorul Axintele – Dunărea Călăraşi

Metaloglobus - Urban Titu 

Rapid Feteşti –Victoria Chirnogi 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
focsaneanu, acum 4193 zile, 5 ore, 15 minute, 10 secunde
bravo baieti ! tineti-o tot asa din victorie in victorie ...multumim d-lui DAN DUMITRU ptr ca nu a lasat echipa in acaste momente grele ..sportul stud.- CSM FOCSANI =0-3 ! FORZA CSM FOCSANI !!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.