Sport

Meciuri de pregătire pe bandă rulantă

Dan Chiriac
23 aug 2012 557 vizualizări
Maine, la Jariştea, va avea loc o partidă de verificare între două echipe cu pretenţii în campionatul următor. Echipa locală Avîntul Jariştea va da piept cu Foresta Gugeşti.

Gugeştenii au jucat aseară, pe teren propriu, un meci de pregătire cu AS Puieşti, echipă care a caştigat anul trecut campionatul judeţean Buzău. Foresta Gugeşti s-a întărit în această vară, obţinand transferul multor jucători care în campionatul trecut au jucat la Şoimii Mirceşti. Cel mai important nume ajuns la Gugeşti este cel al lui Răzvan Crăciun, jucătorul celor de la Unirea Focşani. Tot aseară, la Panciu, echipa locală a disputant o partidă de pregătire între echipa locală Young Stars şi Foresta Vidra, formaţie de liga a cincea. Meciul s-a jucat după închiderea ediţiei noastre. Duminică, patru formaţii din superliga Vrancei vor juca la Vulturu în cadrul Memorialului Florin Jelea. Meciurile vor începe la orele 16.00. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.