Sport

Viitorul Homocea, neprogramată la meciul de baraj

Dan Chiriac
6 iun 2012 789 vizualizări
Aceasta are o datorie de 2.200 de lei către AJF Vrancea şi nu are nici certificat de identitate sportivă

Comisia de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vrancea a decis, în şedinţa sa din această săptămană, ca echipa Viitorul Homocea să nu fie programată la meciul de baraj pentru promovare în liga a treia. Echipa condusă de Neculai Ionescu are datorii de 2.200 de lei către AJF Vrancea. „Conform art. 7.2 şi 7.5 din ROAF, echipele cu datorii nu sunt programate la meciurile oficiale organizate de AJF sau FRF”, se arată în comunicatul AJF Vrancea. Echipa din Homocea îşi poate achita datoriile pană pe 12 iunie. În caz contrar, la meciul de baraj va merge o altă echipă ce îndeplineşte condiţiile impuse de Federaţia Romană de Fotbal. Astfel, la meciul de promovare în liga a treia, ce va avea loc la Brăila, pe 20 iunie, pot participa Avîntul Jariştea sau Şoimii Internaţional Mirceşti. Cele două sunt obligate să obţină pană pe 14 iunie certificatul de identitate sportivă eliberat de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret. Federaţia Romană de Fotbal nu acceptă  la meciurile de baraj echipe care nu au CIS obţinut de la ANST şi nici formaţii care au depus actele pentru obţinerea acestuia, dar nu l-au dobandit încă. În caz contrar, Vrancea ar putea fi reprezentată la baraj de Energia Vulturu, formaţia ce deţine CIS-ul de la Bucureşti. Adversara vrancenilor la meciul de baraj va fi formaţia Unirea Casimcea. Tulcenii au caştigat de o manieră impresionantă campionatul judeţean. La ultimul meci acasă, echipa din Casimcea a avut în tribune peste 2.000 de spectatori. Printre aceştia s-a aflat şi fostul ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu. Unirea Casimcea a marcat peste o sută de goluri în campionat şi are obiectiv promovarea în liga a treia. De asemenea, pe 20 iunie, la Panciu, va fi organizat meciul de baraj pentru promovare în liga a treia între FC Zagon – Covasna şi caştigătoarea campioantului judeţean Buzău. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.