Sport

Surpriză la Vulturu în prima etapă a play-off-ului

Dan Chiriac
8 apr 2012 820 vizualizări
Azi se trag la sorţi optimile de finală a Cupei Romaniei, care vor avea loc joi, de la orele 17.00

Sîmbătă a început play-off-ul Superligii Vrancei la fotbal. Surpriza etapei s-a consemnat la Vulturu. Echipa locală, fără nicio înfrîngere în acest an, a întîlnit pe Viitorul Homocea. Formaţia condusă de primarul Neculai Ionescu şi-a adus din nou jucători din judeţul Bacău, de la Aerostar, şi are o altă faţă faţă de sezonul regulat. Energia Vulturu a dominat prima repriză şi a condus la pauză cu 2-1. Gazdele puteau marca încă două-trei goluri în primul act. După reluare, oaspeţii au pus stăpînire pe joc şi au întors rezultatul. Dinamo Tătăranu şi Şoimii Internaţional Mirceşti au obţinut victorii aşteptate. Totuşi, Mirceştiul a avut nevoie de un gol în minutele de prelungire pentru a se impune la Cîmpineanca. Naţional Goleşti nu a avut nico emoţie în meciul de la Slobozia Ciorăşti. În play-out, Mărăşeştul şi Ţifeştiul au obţinut puncte importante, în deplasare, în lupta pentru evitarea retrogradării. Asociaţia Judeţeană de Fotbal va organiza azi tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul Cupei Romaniei. Vor fi în urne 16 echipe, 14 din superligă, şi două din liga a cincea. Jocurile se vor disputa joi 12 aprilie, de la orele 17.00. De comun acord, cele două echipe pot evolua şi într-o altă zi. Tragerea la sorţi va avea loc la sediul AJF Vrancea de la orele 14.00. Noutatea o reprezintă faptul că partidele se vor juca pe terenul echipei care va fi extrasă prima din urne. Din acest an, în cupă nu mai este valabilă regula disputării jocurilor pe terenul echipei mai slab clasate. Ieri, în Liga a cincea, favoritele s-au impus. Singura surpriză s-a consemnat la Focşani, unde Unirea Focşani a cedat cu 4-3 în faţa celor de la Voinţa Răstoaca. Meciul a fost mai incins la pauză, cînd oaspeţii au formulat o contestaţie pe doi jucători de la echipa gazdă. Aceştia au jucat în trecut la Unirea, dar în prezent joacă la formaţii din Superligă. Pînă la urmă, meciul s-a reluat şi s-a încheiat cu victoria oaspeţilor. (Dan CHIRIAC)
Rezultate
Etapa 1: paly-off
Energia Vulturu – Viitorul Homocea 2-3
Dinamo Tătăranu – Avîntul Jariştea 2-1
AS Cîmpineanca- Şoimii Mirceşti 1-2
Voinţa Slobozia Ciorăşti – Naţional Goleşti 1-6
Play-out 
Etapa I: 7 aprilie
Flacăra Urecheşti – FC Mărăşeşti 0 - 1
Unirea Milcovul – FCM Adjud 4-3
Victoria Gugeşti – Unirea Ţifeşti 0-0
Şoimii Năruja – Voinţa Odobeşti – nu s-a jucat
Liga a cincea –
Grupa Nord
ASS Victoria Pufeşti – GV Ploscuţeni 5-0
Unirea Focşani – Voinţa Răstoaca 3-4
Trotuşul Rugineşti – Doctor GSM Suraia 0-8
Gupa Sud
Foresta Gugeşti – Foresta Vidra 4-1
Voinţa Cîrligele – Podgoria Coteşti 2-1
Energia 2 Vulturu – Victoria Gologanu 3-1


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.