Sport

Poliţia a cîştigat Cupa Jandarmeriei

Dan Chiriac
2 apr 2012 1413 vizualizări
Echipa de fotbal de la Poliţia vrînceană a cîştigat ieri tradiţionalul turneu organizat cu ocazia Zilei Jandarmeriei Romane. Poliţiştii au învins în cele două meciuri disputate pe baza sintetică de la bariera Odobeşti.

Jucătorii conduşi de pe margine de şeful poliţiei municipiului Focşani, comisarul şef Gicu Avasiloaie, au învins cu 4-0 pe Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Vrancea. Golurile au fost marcate de Lechea 2, Atanasiu şi Sandu Gabriel. În primul joc disputat la această întrecere, jandarmii au trecut cu 4-2 de formaţia de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Poliţiştii au învins cu 5-3 în partida disputată în compania celor de la ISU şi au terminat pe prima poziţie. Lotul echipei de la IPJ Vrancea i-a cuprins pe George Simiz,
Iulian Lupuşoară, Costel Hanganu, Ionuţ Olaru, Robert Gogonel, Daniel Măican, Dănuţ Lechea, Gabriel Sandu, Bogdan Atanasiu. Noul manager al echipei este Cristi Vasile. Victoria a fost aplaudată şi de inspectorul şef Ionel Popescu, care a urmărit de pe margine finalul turneului. Diplomele vor fi oferite azi, cînd vor fi organizate manifestările dedicate Zilei Jandarmeriei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.