Sport

FC Panciu, bătută în noroi de Conpet Cireşu

Dan Chiriac
26 feb 2012 1639 vizualizări
Conpet Cireşu - FC Panciu 2 - 1 (0-0), într-o partidă amicală pe stadionul din staţiunea Lacu Sărat

FC Panciu a pierdut amicalul jucat sîmbătă în compania echipei Conpet Cireşu. Meciul s-a jucat pe un teren impracticabil, noroiul fiind stăpînul terenului de joc. În aceste condiţii, testul de sîmbătă nu şi-a atins în mare scopul, iar jucătorii s-au chinuit mai mult să nimerească mingea decît să fie preocupaţi de meciul în sine. Gazdele s-au adaptat mai bine terenului şi au reuşit să se impună în urma a doua faze fixe, în repriza a doua. Golul vrîncenilor, care au fost conduşi cu 2- 0, a fost reuşit de Gabriel Stoian, aflat la prima sa reuşită în tricoul echipei din Panciu. „A fost un teren foarte prost. Orezărie, ce mai, nu s-a putut juca! Practic a fost un circ, mingea nu sărea, rămînea în noroi şi în bucăţile de gheaţă. Mingea nu ajungea la careu. Nu a fost relevant meciul. Golurile au venit după două lovituri libere, iar al nostru după un corner. Doar aşa putea ajunge mingea în faţa porţii”, ne-a spus Raul Cioran, directorul sportiv de la FC Panciu. Starea terenului a fost cu atît mai proastă în condiţiile în care în deschidere s-a jucat un alt meci, între CF Brăila şi Dunărea Călăraşi. FC Panciu a jucat cu: G. Lazăr - Voinea, Ov. Radu, Stan, Mihai – Gălăţeanu, Cioran, Bîra, B. Stoian - Duţu Predoiu. Pe parcursul meciului au mai intrat şi alţi componenţi ai lotului, George Lazăr, G. Stoian, Corbea, Panaite. Cristi Gurguiatu resimte în continuare ceva probleme medicale şi a fost indisponibil şi la acest meci. Gazdele au jucat cu: Stoica - Oprea, Ilie, Cotigă, Grozea – Percă, Olenic, Dima – Crăciun, Stoian, Costache. Au mai jucat în repriza secundă Tudor, Baciu, Bratu, Preda, Mirescu şi Popa. Sîmbăta viitoare, cele două echipe se vor întîlni din nou. „Căutăm un teren sintetic pentru a juca acest meci. Trebuie să fie un meci adevărat, nu circul de sîmbătă. Poate vom reuşi să jucăm la Buzău”, ne-a mai spus Cioran. Sîmbătă, Şoimii Internaţional Mirceşti a susţinut un meci de verificare la Buzău în compania celor de la ABC Stoicescu. Întîlnirea s-a desfăşurat pe terenul sintetic „Cornel Negoescu”. Gazdele s-au impus cu 4-1, la capătul unui meci cu multe faze de poartă. Şoimii Internaţional Mirceşti nu a folosit mai mulţi jucători în această partidă, dar în ciuda înfrîngerii a lăsat o impresie frumoasă. Mîine, CSM Focşani va juca un nou meci de preăgtire, de la orele 15.30, la Buzău. Adversar va fi formaţia de Liga a doua Gloria Buzău. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.