Sport

Un nou amical pe zăpadă pentru FC Panciu

Dan Chiriac
21 feb 2012 1537 vizualizări
FC Panciu - Aerostar Bacău, azi, orele 15.00, într-o partidă amicală pe stadionul „orăşenesc” Bolocan, Serea şi Popescu, antrenorii şi preşedintele celor de FC Panciu, sînt mulţumiţi de evoluţia echipei în partidele de pregătire

FC Panciu va juca azi o nouă partidă de pregătire în compania echipei Aerostar Bacău. Meciul se va disputa cu începere de la orele 15.00 şi va fi condus la centru de Florin Danciu. Iniţial, FC Panciu avea programat pentru azi un amical cu formaţia Avîntul Jariştea. Echipa din Superliga Vrancei a renunţat la acest joc, mulţi dintre jucători fiind nevoiţi să meargă la muncă. Apoi a fost luată în calcul varianta unui meci de pregătire în compania celor de la Şoimii Internaţional Mirceşti. De altfel, FC Panciu a mai disputat în această iarnă o partidă de verificare cu cei din Mirceşti. Pînă la urmă şi această variantă a picat, condiţii în care oficialii clubului păncean au luat legătura cu cei de la Aerostar. Cele două formaţii ar fi trebuit să joace un amical abia sîmbătă, dar jocul a fost reprogramat pentru azi. Colege de serie în Liga a treia, cele două formaţii se pregătesc pentru reluarea campionatului. Băcăuanii vin după un „duş rece” suferit în faţa celor de la AS SC Bacău. Aerostar a fost învinsă de concitadina sa cu scorul de 10-0, primele două reuşite fiind marcate de fostul atacant al celor de la FC Panciu, Cătălin Costin. FC Panciu se află la al cincilea meci de pregătire din această iarnă. Bilanţul este pozitiv, cu patru victorii - 3-0 cu Sporting Tecuci, 2-0 cu Şoimii Mirceşti, 1-0 şi 2-0 cu Politehnica Galaţi - şi o singură înfrîngere, 0-2 cu Rapid Suceava. În turul campionatului, cele două echipe care se întîlnesc azi au oferit un meci spectaculos la Bacău, cîştigat de vrînceni cu 1- 0. Meciul de azi se va juca pe terenul din Panciu, deszăpezit săptămîna trecută de autorităţile locale. Suprafaţa de joc a rezistat foarte bine la cuplajul fotbalistic desfăşurat la finalul săptămînii trecute. Cei care se ocupă de destinele echipei vrîncene ne-au spus că deszăpezirea a fost făcută în aşa fel încît să nu fie afectată nici iarba de pe teren. „Am lăsat un strat suficient de zăpadă, astfel încît să putem juca în condiţii optime partidele de pregătire, dar tototdată pentru a nu strica suprafaţa de joc”, ne-a spus Mihai Popescu, preşedintele celor de la FC Panciu. Antrenorii de la FC Panciu, Ionică Serea şi Dănuţ Bolocan, vor testa şi în partida de azi cîţiva jucători. Dorofte, Puşcaşu şi Panaite vor fi urmăriţi la lucru de cei doi tehnicieni. FC  Panciu ar putea începe cu G. Lazăr - Voinea, Gurguiatu, Stan, Beşa  - Popa, Dorofte, Puşcaşu, Tudor - Radu, Predoiu. Pe parcursul meciului vor fi introduşi şi alţi componenţi ai lotului, George Lazăr, Cioran, Duţu, B. Stoian. M. Stoian, Bîra, Panaite. FC Panciu ar putea juca şi la finalul săptămînii o nouă partidă de pregătire. Adversarul nu a fost stabilit, dar oficialii clubului caută parteneri de joc.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.