Sport

Prosport, locul cinci şi golgheter la Braşov Indoor Cup

Dan Chiriac
20 feb 2012 12724 vizualizări
Grupele de copii de la Prosport Focşani au luat parte la finalul săptămînii trecute la partea a doua a turneului Braşov Indoor Cup la minifotbal.

La această întrecere au fost invitate şi grupele de copii de la CSM Focşani şi Covaci Junior Focşani. Acestea nu au făcut deplasarea la Braşov datorită condiţiilor meteo nefavorabile. Mulţi dintre părinţi nu au dorit ca băieţii lor să plece de acasă pe o vreme care oricînd poate provoca neplăceri. În aceste condiţii, cei de la Prosport au fost singurii reprezentanţi ai judeţului. Grupa 2005 de la Prosport s-a clasat pe locul cinci. În schimb, grupele 2004 şi 2003 nu au ajuns între primele opt. Cu toate acestea, Ionuţ Petrea,  a obţinut titlul de golgheter la grupa 2004. “Echipa de copii 2005 nu a pierdut nicio partidă la Braşov Indoor Cup, avînd şapte victorii şi un singur rezultat de egalitate. Echipa pregatită de profesorul Ionuţ Constantinescu a avut o evoluţie excelentă la primul ei turneu. În grupa de patru, Prosport a cîştigat două meciuri şi a remizat, scor 3-3 cu Kinder Tîrgu Mureş. Aceasta din urma a avut golaveraj de plus 18 goluri, iar Prosport Focşani de plus 17 goluri. Datorită golului în plus, Kinder a prins semifinala. Echipa noastră s-a clasat pînă la urmă pe locul cinci, reuşind să-şi mai treacă în cont alte cinci victorii în fazele superioare ale competiţiei. Evoluţiie foarte bune au avut şi grupele 2003 şi 2004. Echipa pregătită de Marian Brutaru a cîştigat şase meciuri şi a pierdut doar unul singur, în grupă cu 1-0 în faţa celor de la Stars Brăila, echipă care a luat medaliile de argint. La 2004, gruparea antrenată de Adrian Schineşte a dat golgheterul competeţiei", ne-a declarat Laurenţiu Muscalu, preşedintele Prosport Focşani.  În urmă cu două  săptămîni, grupa 2001 de la Prosport Focşani a obţinut locul doi la Braşov Indoor Cup, după o evoluţie foarte bună. Echipa pregătită de Laurenţiu Muscalu s-a clasat pe poziţia secundă după ce a pierdut finala, scor 3 – 0, cu Universitatea Cluj. Grupa 2002 de la CSM Focşani a jucat doar în turneul pentru locurile 5-8, după ce a pierdut în sferturile de finală, scor 0 -1, cu Tîmpa Braşov. Alexandru Lăudatu, jucător la grupa 2002 de la CSM Focşani, a fost desemnat golgeterul turneului Braşov Indoor Cup. De asemenea, la grupa 2001, cel mai bun jucător a fost desemnat Marian Milea, de la echipa focşăneană Prosport. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.