Sport

Maria Răuţă, patru medalii la Oklahoma, în SUA

Dan Chiriac
14 feb 2012 745 vizualizări
Un nou succes remarcabil pentru gimnastica focşăneană. Sportiva Maria Răuţă, componentă a CSS Gimnastică Focşani, dar şi a lotului naţional de junioare a Romaniei, a obţinut patru medalii la concursul internaţional organizat în Oklahoma

Întrecerile au fost organizate de cea mai mare gimnastă romană, Nadia Comancei, care a invitat-o şi pe focşăneancă la această întrecere. Rezultatele au confirmat aşteptările, iar Maria Răuţă s-a clasat pe podium în patru probe. În prima zi, focşăneanca a obţinut medalia de bronz în proba de individual compus. A doua zi, sportiva a confirmat statutul de favorită şi a obţinut alte trei medalii. Răuţă s-a clasat a treia la sol şi paralele şi a doua la sărituri. Evoluţia gimnastei focşănene, desemnată anul trecut cea mai bună gimnastă din Focşani, a fost apreciată de organizatori. De altfel, sportiva  a intrat şi în topul pe 2011 a celor mai buni sportivi vrînceni, clasîndu-se pe locul 4. Răuţă va continua să se pregătească cu lotul naţional de junioare. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.