Sport

SMS-Sportiv: Deep Serv şi Roberbian se luptă pentru un loc în semifinale

Dan Chiriac
3 feb 2012 664 vizualizări
Competiţiile de minifotbal programează noi partide la Sala Polivalentă

Cupa Firmelor la minifotbal programează azi meciuri doar în Grupa A.  Organizatorii au decis să se joace doar aceste meciuri, pentru ca ambele grupe să se încheie odată. Astfel, meciul decisiv pentru stabilirea echipelor calificate în semifinale este cel dintre Roberbian şi Deep Serv. Prima echipă are nevoie de cel puţin un punct pentru a mai spera la calificare. În cazul în care cei de la Deep Serv se vor impune, aceştia vor merge în semifinale alături de cei de la Trust LF. În schimb, în cazul unui rezultat de egalitate, Roberbian poate ajunge în semifinale dacă va cîştiga meciul din ultima etapă, cu Steaua Mărăşeşti, iar Trust LF va pierde în faţa celor de la Deep Serv. Dacă Roberbian va cîştiga, atunci calculele se complică, iar Deep Serv şi Trust LF vor juca un meci decisiv în ultima etapă. Tot azi se vor juca alte două partide care contează doar pentru palmares. Ultima rundă a grupelor la Cupa Firmelor va avea loc pe 18 februarie, în ambele grupe. Şi Cupa Fair-Play programează azi şi mîine meciurile etapei a şaptea. Cel mai interesant meci al rundei este cel dintre Hunters şi Soveja. Cele două echipe sînt cu un pas în semifinale şi vor încerca să-şi asigure şi matematic trecerea în faza următoare. Primul meci din această competiţie are loc azi, cînd Poliţia va da piept cu Real Odobeşti.  (Dan CHIRIAC)
Programul meciurilor este următorul:
Cupa Firmelor
Grupa A:
Sîmbătă:
15.30 Steaua Mărăşeşti – Finanţe
16.45 Deep Serv- Roberbian
18.00 Arsenal – Green Team
CLASAMENT
1 Deep Serv 12p 29-8
2. Trust LF 12p 28-18
3. Roberbian 8p 22-12
4. Arsenal 6p 15-32
5. Green Team 4p 11-12
6. Finanţe 1p 15-23
7. Mărăşeşti 0p 10-22
Cupa Fair-Play
Sîmbătă:
19.00: Poliţia – Real Odobeşti
Duminică:
14.30 Amicii – Orient
15.45 Finanţe – Vinexport
17.00 Pinola- Centervet
18.15 Hunters – Soveja
CLASAMENT:
1.    Orient 18p    50-19
2.    Hunters    15p    59-16
3.    Poliţia    13p    20-18
4.    Soveja    12p    28-16
5.    Finanţe    7p    17-22
6.    Amicii    6p    16-20
7.    Pinola     6p    22-42
8.    Real Od    6p    10-23
9.    Vinexport SA    3p    20-25
10.    Centervet    0p    9-58
Notă: Primele patru se califică în semifinale


Voleibalistele au meci la Iaşi


Echipa de volei fete de la Liceul cu Program Sportiv Focşani va juca mîine o nouă partidă din cadrul campionatului naţional al juniorilor. Elevele antrenorului Marian Rădulescu se vor deplasa la Iaşi pentru meciul cu formaţia locală, LPS. Pînă vineri seara, drumul Focşani – Iaşi era practicabil, dar nu este exclus ca în cursul zilei de sîmbătă să apară modificări, iar fetele să renunţe la deplasarea în Moldova. În ultimul meci din campionat, focşănencele au pierdut cu 3-0 în faţa celor de la CSS Botoşani. (D.C.)


Meciul de handbal anulat de iarnă


Echipa de handbal juniori I de la LPS Focşani nu va disputa meciul cu LPS Buzău, programat pentru azi. Federaţia Romană de Handbal a decis să anuleze jocul, după ce oaspeţii au anunţat că nu pot ajunge la Focşani. Focşănenii nu au jucat nici etapa trecută partida cu LPS Brăila, în condiţiile în care drumul Focşani – Brăila a fost închis. Cele două jocuri vor fi reprogramate. (D. C.)


Juniorii joacă ultimele meciuri ale turneului de la Oneşti


Echipele de handbal juniori III din Vrancea vor juca azi şi mîine ultimele partide din cadrul turneului de la Oneşti. Programul meciurilor este următorul: azi: CSS Adjud - CSS Bacău, LPS Focşani - CSS Oneşti, CSS Bacău - LPS Focşani, LPS Vaslui - CSS Adjud, mîine - CSS Adjud - CSS Tescani şi LPS Focşani - LPS Vaslui. Ieri, în prima etapă a turneului, CSS Adjud a trecut cu de LPS Focşani. (D.C.)

Handbaliştii se lovesc de o nucă prea tare în prima etapă


u  CSM Focşani – CSM Bacău 2010, mîine, orele 11.00, în prima etapă a returului Diviziei A de handbal masculin
Echipa de handbal masculin CSM Focşani va juca mîine în prima etapă a returului  Diviziei A în compania formaţiei CSM 2010 Bacău. Oaspeţii au cîştigat toate partidele disputate pînă acum şi pornesc cu prima şansă în meciul de mîine. Băcăuanii au obiectiv clar promovarea în prima ligă şi nu par a avea adversar în această ediţie de campionat. “Va fi un meci foarte greu, întîlnim echipa de pe primul loc. Nu va fi uşor să facem faţă unei echipe care are în componenţă jucători foarte buni. Vom încerca să ne mobilizăm şi să dăm o replică cît mai bună, deşi adversarii au toate condiţiile necesare pentru promovare de doi ani de zile”, ne-a spus Lucian Tucan, antrenorul echipei focşănene.  CSM Focşani se află în acest moment pe locurile 7-8 la egalitate de puncte cu Interhandball Bucureşti, la doar trei puncte de podium. Disputarea meciului ar putea fi pusă în pericol de starea vremii. Federaţia Romană de Handbal nu a amînat însă întreaga etapă, lăsînd la alegerea echipelor oaspete să decidă dacă pot ajunge în oraşele de disputare a meciurilor. Băcăuanii nu au anunţat însă pînă în acest moment că nu vor ajunge la meci. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.