Sport

SMS-Sportiv: Singurul amical rămîne cel cu Rapid Suceava

Dan Chiriac
2 feb 2012 614 vizualizări
FC Panciu continuă cantonamentul montan pe care îl efectuează timp de zece zile în localitatea suceveană Frasin. După ce mai bine de o săptămînă au alergat prin zăpadă, jucătorii pănceni vor juca şi primul amical

Duminică, la Vatra Dornei, de la orele 11.00, FC Panciu va juca cu Rapid Suceava. După revenirea acasă, FC Panciu va avea de disputat mai multe partide de pregătire cu Oţelul Galaţi, Politehnica Galaţi, CSM Rîmnicu Sărat sau Conpet Cireşu. Meciurile vor fi programate în funcţie de starea vremii şi de modul cum se vor prezenta terenurile de joc. Lotul formaţiei FC Panciu care aleargă în Bucovina îi cuprinde pe Gabriel Lazăr, George Lazăr, Voinea, Beşa, Mihai, Stan, Gurguiatu, Corbea, Stoian, Gălăţeanu, Bîra, Cioran, Duţu, Radu, Tudor şi Predoiu. (Dan CHIRIAC)

DJST Vrancea face calendarul pe 2012


Direcţia Judeţeană  pentru Sport şi Tineret Vrancea a solicitat structurilor sportive de drept public şi privat, în vederea întocmirii calendarului sportiv al DTS Vrancea, propuneri pentru acţiuni şi activităţi sportive ce urmează să se desfăşoare în anul 2012. Programul competiţiilor va cuprinde promovarea sportulului de performanţă prin campionate naţionale, locale, judeţene sau interjudeţene, dar şi etape din sportul pentru toţi. Cei interesaţi să facă propuneri în acest sens trebuie să o facă pînă pe 8 februarie 2012. Relaţii suplimentare se pot obţine de la DST Vrancea, sau la numerele de telefon 0237 212536, 0751100878, 0751100880. (D. CHIRIAC)


Copiii încep la Braşov Indoor Cup


Astăzi, la Braşov, va începe o nouă ediţie a turneului Braşov Indoor Cup la minifotbal. Echipele de copii de la Juventus, AS Covaci Junior, CSM şi Prosport Focşani vor lua parte la mai multe categorii de vîrstă. La finalul acestei săptămîni sînt programate meciurile la categoriile 10 şi 11 ani. Săptămîna viitoare, tot sub Tîmpa, se va desfăşura şi turneul pentru copii de 7, 8 şi 9 ani. Rămîne de văzut dacă şi în acest an vor apărea probleme, aşa cum s-a întîmplat în 2011, cînd mai mulţi copii au suferit toxinfecţii alimentare după ce au mîncat la mai multe pensiuni din Braşov sau Tărlungeni. Micuţii fotbalişti de la cluburile din Focşani vor juca cu echipe din Braşov, Timişoara, Cluj, Bucureşti, Rm. Vîlcea sau din Republica Moldova. (D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.