Sport

Iubitorii fotbalului, aşteptaţi la Sala Polivalentă

Dan Chiriac
6 ian 2012 2118 vizualizări
Arbitrii şi observatorii vrînceni au primit interzis de la AJF Vrancea la competiţia de seniori „Cupa Firmelor”

Astăzi se reiau cele două competiţii de minifotbal care vor ţine capul de afiş pînă la reluarea competiţiilor pe teren mare. Timp de o lună şi jumătate, microbiştii vor avea ocazia să-i vadă la lucru pe cei mai buni jucători sau foşti fotbalişti din judeţ evoluînd pe parchetul Sălii Polivalente. Organizatorii celor două competiţii au decis ca turneele să se desfăşoare în paralel, astfel încît spectatorii să poată urmări meciuri din ambele competiţii. Astăzi, de la orele 13.30, se reia turneul de old-boys Cupa „Fair-Play”, competiţie rezervată jucătorilor de peste 35 de ani. Pînă acum s-au jucat două etape, urmînd ca în următoarele săptămîni să fie programate alte şapte etape. Sîmbătă după-amiază se vor juca şi primele meciuri de la turneul de seniori, compeţie la care s-au înscris 13 echipe. Vor fi programate şase partide, iar Voinţa Deep Serv, campioana ediţiei precedente, va avea zi de pauză. Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea a interzis însă arbitrilor şi oficialilor vrînceni să oficieze la această întrecere. “Cupa Firmelor este un brand al AJF Vrancea şi nu poate fi folosit de DST Vrancea. Cupa Firmelor va demara în vară sub o altă formă. Este un proiect iniţiat de noi împreună cu Primăria municipiului Focşani şi va avea loc pe iarbă. Nici un arbitru şi nici un oficial din cadrul AJF sau CJA Vrancea nu va avea voie să participe la competiţia care va începe sîmbătă la Sala Polivalentă. Cei care nu vor respecta această decizie vor fi sancţionaţi”, ne-a spus Dan Dumitru, preşedintele AJF Vrancea. (Dan CHIRIAC)

Programul meciurilor la Sala Polivalentă
Sîmbătă
Cupa Fair-Play:
13.30: Finanţe – Soveja
14.45 Poliţia – Center Vet
Duminică
13.00: Real Odobeşti - Hunters
14.45: Vinexport SA – Orient House
15.30 Pinola - Amicii
Cupa firmelor:
Sîmbătă:
16.00: Steaua Mărăşeşti – Trust LF
17.15: Green Team – Roberbian
18.30 arsenal – Finanţe
Duminică:
16.45: GS Mobile – Teomax
18.00: Omega – Number One
19.15: Publimax – Contliv


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.