Sport

CSM Focşani merge la turneul final cu un tătic pe bancă

Dan Chiriac
13 dec 2011 2467 vizualizări
Grupa de copii 2002 de la CSM Focşani va pleca mîine la turneul final al Trofeului „Gheorghe Ola”. Cea mai bună echipă la secţiunea copii din sportul vrîncean, în anul 2011, se va lupta cu alte şapte echipe pentru titlul naţional.

Drumul focşănenilor spre o medalie naţională a început marţi dimineaţă, cînd antrenorul formaţiei, Elvis Ilaş, a devenit tătic. Alina Ilaş a adus pe lume, în  Bucureşti, o fetiţă. Iarina Anne Marie  a avut 2,6 kg şi a primit din partea medicilor nota 9. Naşterea a fost supravegheată de focşăneanca Raluca Ioan, una dintre doctoriţele de specialitate care lucrează cu succes în capitală. Copila va fi botezată de Nicoleta şi Dani Gongu, naşii de cununie a cuplului Ilaş. Pînă atunci, Ilaş va încerca să-şi conducă echipa spre victorie la turneul final de la Rîmnicu Vîlcea. La această competiţie vor lua parte echipele Hidroelectrica Rm .Vîlcea, Safir Vaslui, CFR Cluj, Gloria Bistriţa, CSM Focşani, Junior Galaţi, Juniorul Bucureşti şi CSM Reşiţa. Lotul formaţiei focşănene este format din: Răzvan Ştefănescu, Alexandru Lăudatu, Alexandru Dumitru, Teodor Crăciun, Andrei Păltinuş, Mario Pavăl, Cristian Dima, Alin Dascălu, Andrei Paizan, Dănuţ Năstase, Ştefan Ghencea şi Mădălin Nicolau. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
angela, acum 4517 zile, 19 ore, 28 minute, 39 secunde
felicitari domnule antrenor Ilaş . Succes in meseria de tata . Sper ca si copiii de la csm îţi vor aduce o mare bucurie la Rm. valcea ! SUCCES!
gogu, acum 4518 zile, 2 ore, 14 minute, 29 secunde
SA -TI TRAIASCA SI SA TE BUCURI DE EA MISTER.BAFTA LA VILCEA ARATAI LU MUSCALU SI BRUTARU CA AI VALOARE ,ARATELE CE E FOTBALUL CA NU MAI AI LOC DE EI LA PROMENADA NU MAI POTI SA BEI LINISTIT O CAFEA citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.