Sport

Aydîn vrea să rupă plasa

Ziarul de Vrancea
24 nov 2011 841 vizualizări
Boxerul turc spune că îl va spulbera pe Jo Jo Dan în partida de sîmbătă

Pugilistul Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, a declarat că s-a pregătit bine şi este mulţumit înainte de meciul de sîmbătă, de la Trabzon, cu boxerul turc Selçuk Aydîn, avînd încredere în propriile forţe, informează presa turcă. "A început să se vorbească despre acest meci ca fiind confruntarea uriaşilor. îmi place asta. Am încredere în mine. M-am pregătit bine şi sînt mulţumit. Sper ca această mulţumire a mea să se reflecte în ring", a spus sportivul roman.
La rîndul său, Selçuk Aydîn a declarat că îl respectă mult pe Ion Ionuţ pentru că a acceptat să boxeze cu el la Trabzon. "Însă de această dată nu cred că va fi la fel de norocos ca la Istanbul. Va fi trist pentru că va pierde meciul, dar cred că în ceea ce priveşte ospitalitatea va pleca mulţumit de la Trabzon. Eu mi-am învins toţi adversarii zdrobitor, în afară de acea confruntare de la Istanbul. La acel meci nu am fost pregătit în totalitate. Atunci eu am înscris două goluri, iar Ion unul. De această dată nu numai că voi înscrie goluri, voi rupe plasa", a afirmat Aydîn. Jo Jo Dan şi turcul Selçuk Aydin se vor întîlni din nou sîmbătă seară, la Trabzon, într-un meci contînd pentru titlul interimar al categoriei semimijlocie, versiunea WBC. În iunie 2010, Jo Jo Dan a fost învins în meciul pentru titlul interimar al categoriei semimijlocie, în versiunea WBC, la Istanbul, de turcul Aydîn. La începutul lunii august 2011, WBC a decis ca meciul dintre cei doi boxeri, disputat în 5 iunie 2010, să se rejoace, sportivul din Turcia cîştigînd după o decizie controversată.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.