Sport

Prosport Focşani, în vizită la ciprioţii de la Apollon Limassol

Dan Chiriac
15 nov 2011 1397 vizualizări
In luna decembrie,jucătorii Şcolii de Fotbal Prosport Focşani vor pleca în vizită la Limassol u fotbaliştii au ocazia să-l vadă la treabă pe antrenorul Mihai Stoichiţă

În luna decembrie, jucătorii Şcolii de Fotbal Prosport Focşani vor pleca în vizită la Limassol. După ce în vara acestui an trei grupe de copii ai Şcolii de Fotbal Prosport Focşani au stat timp de o săptămînă în cantonamentul lui PAOK Salonic şi au putut vedea de la antrenorul Ladislau Boloni ce înseamnă cu adevărat marea performanţă, acum, micuţii fotbalişti ai cunoscutului club de fotbal din Focşani vor merge în Cipru la invitaţia lui Mihai Stoichiţă, antrenor al celor de la Apollon Limassol. "Este o onoare pentru Şcoala de Fotbal Prosport să meargă la un club cu renumele pe care îl are Apollon Limassol. În vara acestui an am fost în Grecia, la PAOK Salonic, echipă pregatită de Ladislau Boloni. Acum, două grupe de copii vor merge în Cipru unde o să cunoască un alt fotbal. Invitaţia lui Mihai Stoichiţă a venit cum nu se putea mai bine, asta pentru că doar în acest mod putem creşte oameni de valoare pentru societatea noastră. Mihai Stoichiţă este o personalitate a fotbalului romanesc. Are o carte de vizită impresionantă. Este un antrenor cu nume şi în Europa, antrenînd de-a timpului echipe valoroase din ţară şi străinatate. Sînt convins că va fi un schimb de experienţă benefic pentru ambele părţi", ne-a declarat profesorul Laurenţiu Muscalu, preşedintele Prosport. 

De la Borussia Dortmound, la Steaua sau echipa naţională

Copiii de la Şcoala de Fotbal Prosport s-au pregătit în ultimul timp şi au luat contact cu fotbalul mare. După vizita în Germania, efectuată la Şcoala de Fotbal a lui Marcel Răducanu, la Dortmund, jucătorii de la Prosport au mers să se pregătească cu marile echipe din ţară. Juniorii focşăneni au stat ore bune alături de jucătorii Stelei, iar staff-ul Prosport s-a întreţinut şi a schimbat opinii despre fotbal cu Roni Levi, MM Stoica şi Narcis Răducan, pe atunci în conducerea echipei Steaua Bucureşti. Copii au avut ocazia să stea de vorba minute în şir cu idolii lor, Brandan, Mihai şi Florin Costea, Tatu, Latovlevici sau Geraldo. Apoi, micuţii au ajuns în cantonamentul echipei naţionale şi au avut ocazia să urmărească pe viu, pe Arena Naţională, meciul de fotbal Steaua - Rapid, unul dintre derby-urile din Romania. Colectivul tehnic al Şcolii de Fotbal Prosport Focşani este format din Laurenţiu Muscalu, Marian Covaci, Adrian Schineşte, Ionuţ Constantinescu, Marian Brutaru şi Rodinel Stan. În acest moment în cadrul şcolii de fotbal activează jucători născuţi între anii 1994 şi 2004. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.