Sport

Interviu cu Dani Coman: "Prosport a reuşit să organizeze un turneu de anvergură naţională"

Laurențiu Muscalu
11 oct 2011 1226 vizualizări
Rapidistul Dani Coman a rămas impresionat de modul în care a fost organizată Cupa "Prosport-Promenada Mall"

Dani Coman spune că doar la Braşov şi Tîrgu Mureş a mai văzut turnee de o asemenea anvergură. Internaţionalul Rapidului a felicitat organizatorii şi a promis că va veni şi la următoarea ediţie a Cupei "Prosport-Promenada". (Laurenţiu MUSCALU)

Reporter: Cum ţi s-a părut turneul de la Focşani?
Dani Coman: Auzisem de această competiţie de mai mult timp, dar acum am fost pentru prima dată cu trei echipe ale Şcolii Dani Coman. Organizarea a fost foarte bună. S-au respectat orele trecute în program, lucru extrem de important, mai ales cînd vine vorba de un turneu pentru copii. Mi-a plăcut şi o să mai venim şi la următoarele ediţii. Arbitrajul a fost bun, nu au fost probleme.

R.: Publicul...

D.C.: Destul de numeros. Turneul a fost organizat în Sala Sporturilor şi este un alt lucru benefic pentru copii. Sînt multe turnee care se organizează în săli mici şi nu e niciun cîştig pentru nimeni. Părinţii stau îngrămădiţi pe margine şi încurcă jocul. Şcoala de Fotbal Prosport şi Promenada Mall merită sincere felicitări pentru modul corect în care au organizat această competiţie.
"Rapidul se va califica în primăvara europeană"

R.: Echipele Şcolii Dani Coman nu au cîştigat marele trofeu. Sînteţi dezamăgit?

D.C.: Nici vorbă. E important să joci cît mai mult la această vîrstă. Am avut şi neşansă, dar mă bucur că echipele noastre au jucat destul de bine pentru această vîrstă. Au fost peste 400 de copii la această competiţie şi asta este cel mai important. Nu e deloc simplu să organizezi un astfel de turneu. Trebuie să ai grijă de toţi. Cazare, masă, săli pentru meciuri, arbitri, observatori, medici, premii şi multe altele. E clar că nu poţi să-i mulţumeşti pe toţi, dar eu spun că la Focşani a fost una dintre cele mai bune turnee la care am fost.

R.: Credeţi că e cel mai puternic turneu din această zonă a ţării?

D.C.: Fără discuţie. Turnee de o asemenea anvergură am mai văzut doar la Braşov şi Tîrgu Mureş. Încă un lucru de remarcat este că nu s-a luat taxă de participare. Bravo!

R.: Aţi remarcat vreun jucător anume?

D.C.: Am văzut mulţi copii talentaţi, dar e prea devreme să spunem care dintre ei va ajunge fotbalist profesionist. Şcolile de fotbal private încearcă să aducă un plus pentru a ajuta sportul rege de la noi.

R.: Cum e la Rapid?

D.C.: Vrem să ne calificăm în primăvara europeană. Chiar dacă am pierdut cu Eindhoven, ne batem pentru locul al doilea cu Legia şi Hapoel.

R.: Titlul...

D.C.: E prea devreme să vorbim despre asta. Ne dorim să cîştigăm un nou titlu de campioni.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.