Sport

Caucazul vrea echipă de vis

Ziarul de Vrancea
11 oct 2011 887 vizualizări
Anji Mahacikala, echipă pregătită de brazilianul Roberto Carlos, se pregăteşte să arunce mănuşa granzilor Europei

Antrenorul-jucător al echipei Anji Mahacikala, Roberto Carlos, a declarat, pentru un post de televiziune francez, că gruparea rusă este interesată de achiziţionarea jucătorilor Robin van Persie (Arsenal), Nicolas Anelka (Chelsea) şi Neymar (Santos). De asemenea, potrivit lui Roberto Carlos, echipa pe care o pregăteşte ar urma să înainteze o ofertă şi pentru vedeta formaţiei PSG, Nené. Fost fundaş al echipei naţionale a Braziliei şi campion mondial în 2002, Roberto Carlos a fost primul transfer notabil după preluarea grupării de către omul de afaceri Suleiman Kerimov. În vîrstă de 38 de ani, alături de Roberto Carlos au mai venit în statul Daghestan jucători ca Samuel Eto'o şi Iuri Jirkov.
"Anelka nu este singurul jucător pe care ni-l dorim. Nene de la PSG şi Van Persie de la Arsenal sînt jucători pe care îi urmărim. Neymar? Am vorbit cu el. Dacă Real, Barcelona sau Manchester United nu pot plăti suma de transfer, atunci o vom face noi. Suleiman Kerimov poate oferi cît vrea. Vrem să facem un club de nivelul Real-ului sau Barcelonei. Avem potenţialul să devenim o echipă puternică. Sîntem deja cea mai bună echipă din Rusia şi sînt realist cînd spun asta", a spus Roberto Carlos. Despre Anji s-a mai scris că ar fi interesată de achiziţionarea jucătorilor Steven Gerrard (FC Liverpool) şi Frank Lampard (Chelsea Londra), în timp ce Fabio Capello şi José Mourinho au fost dorinţi pentru preluarea conducerii tehnice.
Atacantului Nicolas Anelka îi expiră contractul în vara anului viitor, la fel ca şi antrenorului Angliei, Fabio Capello, în timp ce van Persie mai are doi ani cu Arsenal.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.