Sport

Dani Coman vine la Focşani la invitaţia Şcolii Prosport

Dan Chiriac
6 oct 2011 1025 vizualizări
Rapidistul crede că fără competiţii puternice, micuţii fotbalişti nu pot progresa

Internaţionalul echipei Rapid Bucureşti, portarul Dani Coman, va fi prezent la festivitatea de premiere a Cupei Prosport-Promenada Mall care va avea loc la finele acestei săptămîni în Sala Polivalentă. "Am fost contactat de conducerea Şcolii Prosport Focşani şi am acceptat pe loc propunerea de a participa la festivitatea de premiere de duminică. Campionatul este întrerupt şi, pentru că nu am meci în acest week-end, mi-am spus că nu e deloc rău să vin la acest turneu care am înţeles că se află la a patra ediţie. Am înscris şi noi trei echipe ale Şcolii Dani Coman şi abia aştept să-i văd din nou la lucru pe copii. S-au înscris echipe de elită şi iată că Focşaniul se află în atenţia oamenilor de fotbal datorită acestei competiţii organizate de Şcoala de Fotbal Prosport", spune Dani Coman. Rapidistul crede că fără competiţii puternice, micuţii fotbalişti nu pot progresa. "Copiii au nevoie de astfel de turnee. Jocuri cît mai multe, cu adversari diferiţi. Sînt convins că va fi un regal fotbalistic la Focşani. Dacă voi avea zi liberă şi sîmbătă de la Rapid, voi veni la Focşani chiar atunci pentru a urmări cît mai multe jocuri", a declarat Dani Coman. Cupa Prosport-Promenada Mall va avea loc începînd de azi şi pînă duminică. Echipele din grupa 2002 vor desfăşura meciurile pe terenul sintetic al CS Unirea Focşani de lîngă stadionul „Milcovul”. Componenţa celor două grupe va fi următoarea: Grupa A: Steaua Bucureşti, Petrolul Ploieşti, Viitorul Voluntari, CSS Tîrgovişte, Poli Iaşi. Grupa B: Bucovina Suceava, Prosport Focşani, FC Vaslui, Junior Călăraşi şi Şoimii Buzău. Grupele 2003 şi 2004 vor disputa partidele în Sala Sporturilor din Focşani. La 2003, Grupa A are în componenţă pe FC Vaslui, Ceahlăul Piatra Neamţ, Atletic Brăila, Prosport Focşani şi Şcoala de Fotbal Dani Coman. În Grupa B au fost repartizate Academia Hagi, Şcoala de Fotbal Dani Coman II, Stars Brăila, Viitorul Voluntari, CSS Tîrgovişte. La 2004, Grupa A este compusă din  Prosport Focşani, Academia Hagi, Kinder Tîrgu Mureş II, Şoimii Buzău, iar în Grupa B, Kinder Tîrgu Mureş I, Stars Brăila, Prosport Focşani, Şcoala de Fotbal Dani Coman. Programul meciurilor şi rezultatele live se pot găsi pe site-ul prosport2009.ro. (Dan CHIRIAC)  


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.