Sport

Echipa de futsal, arbitrată de bucureşteni la Chiajna

Dan Chiriac
5 oct 2011 571 vizualizări
Comuna se află la doar cinci kilometri de capitală

Echipa de futsal CSM Focşani a obţinut săptămîna trecută prima victorie din cadrul Ligii întîi de futsal, după ce au trecut cu 5 - 2 de Dava Deva. Focşănenii se gîndesc deja la meciul următor, care va avea loc duminică după-amiază, la Chiajna. Elevii lui Petrache Gurguiatu şi Orlando Şerbănică au ca obiectiv obţinerea a trei puncte în partida din etapa a şasea. Cel puţin ciudată pare însă decizia Comisiei Centrale a Arbitrilor care a delegat la acest joc o brigadă din Bucureşti, formată din Marius Mititel, Marian Ivănescu şi rezerva Daniel Mirea. Şi observatorul jocului a fost delegat tot un bucureştean, Radu Petre. Trebuie ştiut că localitatea Chiajna este situată la cinci kilometri de Bucureşti, iar în anii trecuţi au existat multe discuţii legate de delegările arbitrilor bucureşteni la meciurile celor din Chiajna. Partida de la Chiajna se va juca duminică de la orele 16.00. Focşănenii nu au uitat episodul de anul trecut, cînd s-au impus cu 1 - 0, dar au fost la un pas să piardă la masa verde. Delegaţia focşăneană a plecat din Focşani cu cinci ore înainte de joc, dar aglomeraţia de pe centura capitalei i-a împiedicat pe aceştia să ajungă la timp la sală. Norocul CSM-ului a fost jucătorul Elvis Ilaş, aflat în Bucureşti şi care a completat foaia de joc. Jucătorii au ajuns la sală la 14 minute după ora oficială de începere a jocului, cu doar un minut înainte ca arbitrii să pună capăt meciului şi să acorde victoria la masa verde gazdelor. De această dată, focşănenii îşi vor lua măsuri de siguranţă şi vor pleca spre Bucureşti încă de dimineaţă, pentru  a fi siguri că vor ajunge la timp la sală. Pentru acest joc, antrenorul Petrache Gurguiatu îi are la dispoziţie pe următorii jucători: Olăraşu – Ungureanu, Chivu, Săraru, Popa, Sava, Curteanu, Ilaş, Alecsandrescu şi Munteanu. Rămîne de văzut dacă pînă la ora jocului va fi recuperat portarul Borş, cel care acuză o lovitură intercostală. Istoria partidelor dintre Concordia Chiajna şi CSM Focşani a început în urmă cu trei ani, cînd ilfovenii şi-au format una dintre cele mai puternice echipe din campionat. În primele jocuri, cei din Chiajna s-au impus de fiecare dată, dar focşănenii şi-au luat revanşa anul trecut cînd au învins în ambele partide directe. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.