Sport

Oprişan le-a purtat ghinion focşănenilor

Dan Chiriac
30 sep 2011 943 vizualizări
u CSM Focşani - Petrotub Roman 0- 3 (0-1) şi FC Panciu - SC Bacău 0-1 (0- 0), în etapa a şaptea a ligii a treia de fotbal u păncenii au avut un gol valabil în repriza a doua şi au pierdut după un penalty în minutul 94


CSM Focşani a pierdut la scor meciul jucat aseară, pe teren propriu, în compania echipei Petrotub Roman. Înainte de joc, microbiştii focşăneni au rămas uimiţi cînd l-au văzut pe preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, la stadion. Au crezut pentru o secundă că baronul a venit la un meci de fotbal după şapte ani. Numai că, totul a revenit la normal cînd elicopterul în care se afla preşedintele PSD, Victor Ponta, a aterizat pe terenul doi. Oprişan l-a primit călduros pe şeful său şi apoi a plecat fără să fie interesat vreun pic de meciul de fotbal. Baronul le-a purtat ghinion focşănenilor care au făcut cel mai slab meci din acest sezon şi au cedat clar în faţa celor de la Petrotub. Oaspeţii au dominat clar întreaga partidă şi au deschis scorul după un sfert de oră. Popa a rămas singur cu portarul Trifan şi a trimis în plasă cu un lob. Singura ocazie de gol a focşănenilor în meciul de ieri a venit în minutul 25, cînd Milea a reluat cu capul pe lîngă poartă (25). Harbuzaru putea majora diferenţa în minutul 40, dar execuţia sa de efect nu a avut rezultat pe tabelă. Imediat după reluare, Harbuzaru a dus scorul la 2 - 0 cu o lovitură de cap din interiorul careului. CSM a atacat firav poarta adversă, iar golul a venit tot în poarta lui Trifan. Intrat de două minute pe teren, Vulpe a avut o execuţie trasă la indigo cu cea a lui Popa de la primul gol (73). Pînă la final, jocul a curs lin, fără ocazii clare de gol. CSM nu s-a putut baza pe serviciile portarului Borş care a acuzat o accidentare. Acesta ar putea absenta şi la jocul de azi de la futsal.


CSM Focşani a evoluat cu: Trifan – Stanciu, Crăciun, Ştefan, Nistoroiu (53 Ciornei) – Toader, Suvac (70 Mîndrescu), Dumitriu (46 Şonţu), Săpunaru- Toma, Milea (75 Negoiţă). Petrotub Roman i-a avut în teren pe Ciuclea – Lupuşoru, Marin, Ghidarcea, Drugă - Vlaicu, Petrila (71 Vulpe), Săritanu, Chirilă (65 Ţapu) – Popa, Harbuzaru.

FC Panciu a pierdut în minutul 94 un meci încins şi cu mari greşeli de arbitraj. Păncenii au reclamat în repriza a doua anularea unui gol marcat de Predoiu. Acesta a punctat în minutul 67, dar asistentul Patrichi a anulat reuşita pe motiv de ofsaid. Banca gazdelor, dar şi jucătorii din teren au protestat vehement la decizia asistentului. Tot FC Panciu a avut prima ocazie a meciului în minutul 12, cînd Predoiu  a şutat prin faţa porţii. Cinci minute mai tîrziu, Adăscăliţei a trimis din lovitură liberă de la 25 de metri pe lîngă poartă. Cele două formaţii au oferit un meci încrîncenat, dar cu puţine faze de poartă. Pînă la urmă, oaspeţii au marcat golul victoriei în minutul 94, Cojocaru transformînd o lovitură de la 11 metri. FC Panciu a jucat cu: Lazăr –Voinea, Stan, Gurguiatu, Beşa – Duţu, Bîra (67 Cioran), Bucătaru, Stoian  (46 Gălăţeanu) - Tudor, Predoiu. SC Bacău a replicat cu Satco – Dediu, Stoica, Adăscăliţei, Dobîrceanu – Spiridon (67 Pintea), Blănaru  (53 Răduţoiu,  Petrea (75 Cojocaru), Miron – Vasiliu, Patrichi (63 Carp). (Dan CHIRIAC)


Rezultatele etapei:


CSM Focşani – Petrotub Roman 0-3
FC Panciu – SC Bacău 0-1
Aerostar – Ceahlăul II PN 2-1
ABC Stoicescu – Oţelul 2 Galaţi 4-2
Poli Galaţi – CSM Paşcani 2-1
Sporting Suceava – CSM Rm .Sărat 3-1
Cetate Tg. Neamţ – FCM Dorohoi 0-3


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Pelican, acum 4589 zile, 17 ore, 31 minute, 38 secunde
Mai mai mai, nici fara "arbitrul problema" nu sunteti in stare sa castigati...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.