Sport

Dragomir către Oprişan: “Ne-ai făcut ţara de rîs în toată Europa”

Gabriela Draghici
14 sep 2011 1184 vizualizări
Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesionale de Fotbal l-a atacat dur pe Adrian Oprişan, fratele preşedintelui Consiliului Judeţean Marian Oprişan, omul din spatele firmei Gama Verde care a montat gazonul pe Naţional Arena


. Dragomir a avut un dialog cu Oprişan în direct la Realitatea TV, căruia i-a reproşat că a montat un gazon deja uscat şi că a făcut de rîs Romania în toată Europa. “Ai nenorocit o ţară întreagă, ai nenorocit Romania. Trebuie să fii dat în judecată pentru măgăria pe care ai făcut-o. AI vopsit gazonul în loc să-l schimbi. Aţi pus brazde uscate de gazon şi ne-ai făcut de rîs în toată Europa”, a declarat Dragomir pentru reporterii Realitatea TV. În replică, Adrian Oprişan s-a absolvit de vină, menţionînd că n-a făcut altceva decît să-şi îndeplinească la timp caietul de sarcini. Acesta a explicat că de fapt, de vină pentru starea gazonului la meciul cu Franţa a fost microclimatul neadecvat. Naţional Arena a fost inaugurată pe 6 septembrie, la meciul dintre Romania şi Franţa, meci din preliminariile Campionatului European din 2012. La scurt timp după terminarea partidei, UEFA a interzis disputarea oricărui meci pe stadion pînă ce gazonul nu va fi schimbat. (G. D.)  






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
ana, acum 4610 zile, 16 ore, 47 minute, 39 secunde
hahaha!!!!!dragomir ne face tara de ras de cate ori deschide gura!!!!rade harb de oala sparta!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.