Sport

Sorana Cirstea a ratat calificarea in sferturile de finala ale turneului WTA de la Dallas,

Ziarul de Vrancea
25 aug 2011 767 vizualizări
Irina Begu s-a calificat in penultimul act al turneului de dublu de la Dallas, fara sa joace vreun meci * in cea de-a doua semifinala evolueaza Sorana Cirstea

Jucatoarea romana (93 WTA) a fost invinsa in turul secund, cu 2-6, 6-7 de catre frantuzoaica Aravane Rezai. Tot in turul II se va afla si Irina Begu, care se intilneste cu Anastassija Sevastova (Letonia, 67 WTA), cea care a eliminat-o pe suedeza Sofia Arvidsson. In schimb, ambele romance sint prezente in semifinalele turneului de dublu, dar Irina Begu si turcoaica Ipek Senoglu au avut ceva noroc. Calificate direct in turul II, ele au beneficiat de abandonul perechii Melanie Oudin/Chanelle Cheepers (SUA/Africa de Sud), din cauza unei accidentari la glezna a Chanellei. In sferturi, Irina si Ipek vor intilni cuplul francez, Alizé Cornet / Pauline Parmentier. In cealalta semifinala, se vor confrunta cuplurile Sorana Cirstea/Alberta Brianti (Romania / Italia) si Sofia Arvidsson/Casey Dellacqua (Suedia/Australia, nr. 3).Perechea romano-italiana a realizat o frumoasa victorie in sferturi, depasind favoritele numarul II, Andreja Klepac/Tatiana Pousek (Slovenia/Belarus) cu 7-6, 6-7, 12-10.
* Romanul Horia Tecau, cu un alt partener decit cel obisnuit, Robert Lindstedt, au fost eliminati in sferturile probei de dublu de la Winston Salem (Carolina de Nord), turneu dotat cu premii totale de 553.125 dolari. Impreuna cu cehul Lukas Dlouhy, Tecau a pierdut cu 5-7, 6-3, 8-10 in fata perechii Santiago Gonzalez (Mexic)/Jamie Murray (Marea Britanie).
*Continua si calificarile US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Dupa Mihaela Buzarnescu, o alta romanca, Edina Hall, a trecut in turul II, dupa ce a invins-o cu 6-1, 6-0 pe australianca Isabella Holland (216 WTA). Pina la tabloul principal, Edina mai are un hop, americanca Jessica Pegula (334 WTA).
 Alte doua romance, Alexandra Cadantu (149 WTA) si Madalina Gojnea (163), au ratat accederea in turul doi al calificarilor. prima eliminata de bulgaroaica Dia Evtimova (180 WTA), scor 6-4, 3-6, 5-7, a doua de Cagla Buyukakçay (Turcia, 222 WTA) cu 0-6, 5-7. Pe tabloul masculin al calificarilor de la US Open, Marius Copil (241 ATP) s-a impus in primul tur, scor 6-4, 3-6, 7-5, in fata argentinianului Facundo Bagnis (171 ATP). !n mansa secunda, Copil il va intilni pe slovacul Lucas Lacko, al 28-lea favorit al calificarilor si locul 156 ATP.
* Tenismanul Adrian Ungur s-a calificat in sferturile de finala ale turneului challenger de la Manerbio (Italia), dotat cu premii in valoare totala de 85.000 de euro. Ungur l-a invins in turul doi, cu scorul de 6-7 (3), 7-6, 7-5, pe francezul Florent Serra, cap de serie numarul 6. Romanul il va intilni in sferturi pe italianul Marco Crugnola.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.