Sport

Gunoier sadea!

Ziarul de Vrancea
21 aug 2011 911 vizualizări
Finantatorul TSKA Sofia, Dimitar Borisov, a proferat insulte rasiste la adresa jucatorilor Stelei, jignindu-l si pe compatriotul sau, Valentin Iliev * Borisov este si patronul unei firme de salubritate

Patronul TSKA Sofia, Dimitar Borisov, a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei Sportal, ca a citit ca doi jucatori mai inchisi la culoare ai Stelei, adversara din play-off-ul Ligii Europa, sint considerati staruri si ca este convins ca acestia s-ar integra rapid la firma sa de salubrizare. "Firma mea se ocupa de gunoi, acum raspund unor gunoaie. Le spun ca nici o munca nu este rusinoasa. Am citit ca doi jucatori mai inchisi la culoare de la Steaua sint considerati staruri. Daca e asa, ma ofer sa-i ajut sa se transfere in Bulgaria. Dar nu la TSKA, ci la firma mea, Titan. Sint convins ca se vor integra rapid. Muncitorii nostri sint baieti buni si ii vor accepta. La cine ma refer? La preferatul lui Becali, jucatorul de pe dreapta, inchis la culoare, si un fundas. Nu, nu ma refer la Iliev, el nu e un star. Acum e o gloaba si se misca precum un troleibuz. Era un star cind juca la TSKA", a spus Borisov.
Potrivit publicatiei Novsport, antrenorul Milen Radukanov a afirmat ca atacantul brazilian Junior Moraes este la TSKA Sofia deoarece vrea sa joace la formatia bulgara si nu la Steaua. "Cu siguranta am si eu vina mea pentru esecul de la Cluj cu Steaua. Daca eram perfect, acum antrenam Real Madrid. Cine munceste, greseste. Daca Moraes voia la Steaua, era la Steaua. Nu poti trimite un jucator de la o echipa la alta sau sa-l tii undeva impotriva vointei lui. El vrea sa joace la TSKA si e la TSKA. Daca eu cred ca putem bate Steaua in retur cu 4-0, cum a spus patronul Borisov? Sint opiniile lui, are vise mari. Pina la final, trebuie sa speram si sa visam. in acest moment un scor de 4-0 e un vis, dar poate deveni realitate, de ce nu. Totul depinde de noi", a precizat Radukanov.
Raspunsul lui Gigi Becali a fost destul de cuminte: "Nu am ce sa-i raspund unui astfel de om. Eu mi-am luat nevasta si am plecat in restaurant, el are 87 de bodyguarzi. O sa vorbesc miine cu Argaseala sa vedem ce se poate face. Habar n-am cine e, nu il cunosc. Cum sa te duci la un om care a facut astfel de declaratii? Sa fie sanatos el cu gunoaiele lui. Am ramas blocat, nu-mi vine sa cred. Astea nu sint declaratii de oameni civilizati. Sa ajungi la nivelul asta... nu imi vine sa cred", a spus Gigi Becali. Formatia Steaua Bucuresti a invins, joi, pe stadionul din Cluj, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa bulgara TSKA Sofia, in prima mansa a play-off-ului Ligii Europa. Returul va avea loc in 25 august.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.