Sport

Amicale pentru echipele vrincene

Dan Chiriac
12 aug 2011 447 vizualizări
u CSM Focsani - Otelul 2 Galati, azi, orele 17.30, pe stadionul „Milcovul” si FC Panciu - CSM Rimnicu Sarat, de la orele 18.00, pe stadionul „municipal” din Adjud



Cele doua echipe vrincene care evolueaza in Liga a treia vor disputa azi noi partide de pregatire. CSM Focsani va juca pe teren propriu in compania echipei Otelul 2 Galati, echipa care a putut fi vazuta de microbisti si marti la Golesti, in meciul din cadrul Cupei Romaniei. Invingatoare in partidele din cupa, cele doua echipe isi doresc sa confirme forma foarte buna si sa obtina o victorie in partida de azi. Focsanenii se vor baza la jocul de azi si pe serviciile celor trei jucatori care nu au putut juca in meciul de cupa, in conditiile in care nu au fost legitimati pina in acest moment la Federatia Romana de Fotbal. Toader, Stanciu si Milea vor fi trimisi in teren de antrenorii Adrian Toma si Aurel Pastia. Prima formatie a focsanenilor ar putea arata astfel: Bors - Stanciu, Stefan, Craciun, Nistoroiu - Mindrescu, Toader, Suvac, Sapunaru - Toma, Milea. Otelarii ar putea trimite in teren urmatoarea formatie: Abraham - Marus, Gita, Minea, Murgoci - Chebac, Crisan, Negoescu, Lupu - Chipirliu, Gondreanu.  Meciul va fi condus la centru de arbitrul Florin Tudosa. La Adjud, pe stadionul muncipal se vor intilni doua echipe ce vor sa faca uitata eliminarea din Cupa Romaniei. Ambele formatii au pierdut in fata unor echipe de Liga a patra si se vor axa in continuare pe campionat. FC Panciu are in continuare mai multe absente, dar antrenorul Ionica Serea spera ca jucatorii sa se trezeasca la realitate dupa esecul de la Breaza. Meciul de azi se va juca la Adjud, in conditiile in care terenul de la Panciu este moale dupa ploaia cazuta in ultimele zile. Pancenii au dorit sa protezeje gazonul dat fiind faptul ca peste o saptamina vor juca pe teren propriu in prima etapa de campionat. FC Panciu ar putea incepe meciul de azi cu urmatoarea formatie: Lazar - Voinea, Stan, Balaita, Mihai - Stoian, Bira, Dutu, Tudor - Predoiu, Radu. Partida va fi condusa la centru de arbitrul Ionut Gheorghita. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.