Sport

Fotbalul juvenil din Vrancea, in fata unor turnee foarte importante

Dan Chiriac
3 aug 2011 2166 vizualizări
CSM Focsani va participa cu sase grupe la Brasov Indoor Cup, cel mai puternic turneu de fotbal pentru copii organizat in tara .rosport Focsani a fost invitata la un turneu organizat in memoria fostului antrenor de la Unirea Focsani, Marian Catana, decedat in urma cu citiva ani

 CSM Focsani va participa cu sase grupe la turneul international de fotbal Brasov Indoor Cup 2011. Competitia se va desfasura intre 9 si 14 august 2011. Organizatorii au efectuat tragerea la sorti, echipa CSM Focsani urmind sa aiba adversari foarte puternici. Clubul focsanean isi propune sa cistige competitia la grupa 2002 si sa ajunga cu alte doua-trei formatii in fazele superioare. 

 

La grupa copiilor de 9 ani, CSM va juca Sportul Studentesc, FC Vaslui, Academia G.Popescu, FC Brasov, CSCT Buiucani, ACS Timpa White, Luceafarul Braila si FC Initial Bucuresti. Adversarii de la grupa copiilor de 10 ani sint: FC Vaslui, FC Brasov, CSM Ploiesti, Univ.Craiova, Sportul Studentesc, ASC Corona Brasov. La grupa de 11 ani, focsanenii vor da piept cu LPS Piatra Neamt, Petrolul Ploiesti, Sportul Studentesc, Dinamo Bucuresti, FC Brasov, ACS Kinder Sg.de Mures, ASC Corona Brasov si LPS Pitesti. La grupa de 12 ani, CSM va incerca sa se califice dintr-o grupa cu Academia G.Popescu, CSM Ploiesti, CSS Tirgoviste, Unirea Tarlungeni si LPS Galati. Dintr-o grupa de cinci echipe care mai cuprinde pe Viitorul Constanta, Chimia Brazi, Pandurii Tg.Jiu si Sport Team Bucuresti, face parte CSM Focsani la grupa de 13 ani. In sfirsit, la grupa mare, cea de 15 ani, focsanenii au fost repartizati intr-o grupa cu ACS Kinder Sg.de Mures, CSS Botosani si Sportul Studentesc.

 
Prosport Focsani participa la "Memorialul Marian Catana"

Grupele 2002 si 2003 ale Scolii de Fotbal Prosport Focsani vor participa in perioada 4-6 august la cea de-a doua editie a Memorialului „Marian Catana” de la Calarasi. Organizatorii asteapta la turneu echipele de la Steaua, Dinamo, Farul Constanta, Academia Hagi, Stars Braila, Pro Luceafarul Bucuresti si Viitorul Calarasi. Marian Catana a fost antrenor la Unirea Focsani, in anii 90. Tehnicianul a murit in urma cu citiva ani, dupa ce a suferit de afectiuni cardiace. Vrancea va fi reprezentata la aceasta competitie de Scoala de Fotbal Prosport Focsani. Tot in aceasta perioada, grupele 1998, 1999, 2000 si 2001 de la Prosport vor merge la Braila pentru un turneu de pregatire.

 

De asemenea, trei grupe ale Scolii de Fotbal Prosport vor pleca in perioda 15-24 august in Grecia, la un turneu la care mai participa echpele PAOK Salonic, Iraklis Salonic, AEK Atena si OFI Creta. Conducerea Prosport a reusit sa perfecteze si o intilnire cu reprezentantii clubului PAOK Salonic, unde antrenor este Ladislau Boloni. Acesta a declarat ca ii asteapta pe juniorii focsaneni si a promis ca le va vorbi despre fotbalul profesionist. "Ma bucur ca vom fi vizitati de o scoala de fotbal din Romania. Astfel de actiuni sint benefice pentru tineri. Ei trebuie sa cunoasca ceea ce se intimpla la cluburile din Europa pentru a-si dori mai mult de la cariera lor. Costin Lazar s-a transferat la PAOK Salonic si va participa si el la intilnirea cu micutii pusti din Focsani. Sper sa prinda si un meci de campionat la Salonic", a transmis Boloni. Scoala de Fotbal Prosport va organiza la rindul sau alte trei competitii pina la finalul anului. "Prosport a organizat intr-un singur an, patru turnee de anvergura alaturi de partenerii sai - Directia pentru Sport Vrancea, AJF Vrancea, ISJ Vrancea, Promenada Mall, Deep Serv, UMO Serv, Grande Pizza, Il Piacere si Prodcombilc. In lunile septembrie, octombrie si decembrie, Prosport va organiza alte trei competitii juvenile pentru a crea o adevarata sarbatoare fotbalistica pentru toti copiii vrinceni", se  arata intr-un comunicat al clubului Prosport. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
cocomarla 22, acum 4654 zile, 1 ora, 35 minute, 34 secunde
Sunt invatati si cei de la CSM sa arunce cu perle basinoase, ca vor sa castige turneu dar nu cu jucatori propri pe care i-au format, dar au mai luat copii si de la alte echipe sa faca o imagine citeste integral
prafinochi, acum 4654 zile, 23 ore, 11 minute, 38 secunde
iar aruncati cu petarde basinoase ca sa ascundeti faptul ca Prosportul nu are fata de Brasov si ca organizatorii de acolo nu vor sa mai auda de Muscalu si ai lui dupa ce au facut in iarna citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.