Sport

Amicalul de la Rimnic se joaca de la orele 10.00

Dan Chiriac
28 iul 2011 379 vizualizări
Echipa de fotbal CSM Focsani va sustine miine primul amical al verii. Focsanenii se vor deplasa la Rimnicu Sarat pentru partida cu echipa locala.

Conducerile celor doua echipe au stabilit de comun acord ca intilnirea sa inceapa la orele 10.00, pentru a se evita pe cit posibil caldura. Pina acum, CSM Focsani a jucat doar partida din cadrul Cupei Romaniei cu formatia Gloria Ivesti. Elevii lui Adrian Toma s-au impus cu 6 - 3 si s-au calificat in faza urmatoare a competitiei. ”Era normal sa cautam o ora accesibila pentru ambele echipe. Vom juca dimineata si speram ca jucatorii sa arate pe teren o forma buna dupa cele zece zile de cantonament”, ne-a spus antrenorul Adrian Toma. Pe 3 august trebuia sa se dispute si returul acestui joc. Meciul ar putea avea loc doar in cazul in care Federatia Romana de Fotbal va decide sa amine pentru 10 august faza a doua a Cupei Romaniei. In aceasta vara, CSM va mai juca pe 6 august cu Politehnica Galati. Programul meciurilor de pregatire mai cuprinde o dubla cu Otelul 2 Galati pe 9 si 12 august. Tragerea la sorti pentru Liga a treia se va desfasura pe 4 august la sediul FRF, iar prima etapa este programata pe 19 august. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.