Sport

Sorti nefavorabili pentru baschetbalistii focsaneni

Dan Chiriac
2 iun 2011 464 vizualizări
Echipa de baschet LPS Focsani nu a avut noroc la tragerea la sorti de la turneul final U 17 (jucatori nascuti 1994), care are loc la Pitesti

Focsanenii au nimerit intr-o grupa de foc, cu cele mai bune patru echipe ale turneului. Cum nu a existat cap de serie, cele doua grupe au iesit cum nu si-a dorit nimeni. Astfel, LPS Focsani va juca cu CSS Viitorul U-Mobitelco Cluj-Napoca, CSS Bega Timisoara si LPS CSU Pitesti. "Toate echipele din grupa noastra s-au calificat la ultimele patru turnee finale. Dincolo sint multe debutante. Si asa, daca am fi avut echipa completa poate am fi avut sanse mai multe. Nu ne ramine decit sa ne batem pentru unul din primele doua locuri. Absenta lui Negoriu conteaza insa enorm", ne-a spus antrenorul Mihai Petrut. In grupa B vor evolua CSU Cuadripol Brasov, CSS Unirea Iasi, CS Magic Champions Bucuresti si CN "Aurel Vlaicu" Bucuresti. Aseara, dupa inchiderea editiei noastre, LPS Focsani a jucat in primul meci al turneului cu echipa gazda, LPS Pitesti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.