Sport

SMS Sportiv

Ciprian Fânaru
27 mai 2011 1472 vizualizări
Se inaugureaza Centrul de Agrement Cotesti

Fosta tabara de copii, care a fost reabilitata cu bani de la Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului va fi inaugurata oficial azi, de la ora 12.00, sub denumirea de Centrul de Agrement Cotesti. Centrul, aflat in administrarea Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Vrancea, este situat pe raza comunei Cotesti, in apropierea DJ 205C Cotesti- Poiana Cristei. Acesta are 24 de camere, o bucatarie si bai moderne. Reabilitarea a fost dispusa in 2009 de fostul ministru al Sportului si Tineretului, Sorina Placinta. (C. F.)


Se fac inscrieri pentru campionatul judetean de sah


Iubitorii sahului sint asteptati sa-si masoare fortele in cadrul unei noi competitii. Directia Judeteana de Sport Vrancea si Asociatia Judeteana de Sah Vrancea organizeaza Campionatul Judetean de Sah simbata, 28 mai, incepind cu ora 9.30 la Sala Polivalenta. Turneul se va desfasura in sistem elvetian cu timp de gindire de 15 minute pentru fiecare jucator. Se pot inscrie jucatori legitimati si jucatori nelegitimati. Taxa de inscriere este de 15 lei. Participantii sint rugati sa aiba table, piese si ceasuri de sah. Informatii suplimentare puteti obtine la numarul de telefon: 0730/513422 "" Dragos Anton. (C.F.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.