Sport

23 de medalii focsanene la Cupa Kanazawa

Ciprian Fânaru
3 mai 2011 1186 vizualizări
Karateka de la CSM Focsani, CS Satori si CS Unirea se pregatesc pentru ultima etapa nationala, care va avea loc la Focsani pe 21 mai

Sala Polivalenta din Alexandria a fost la finalul saptaminii trecute penultima etapa nationala de karate SKDUN intitulata Cupa Kanazawa. La competitia de la Alexandria sportivii sectiei de arte martiale a CSM Focsani si CS Satori Focsani antrenati de sensei Daniel Fusaru si sempai Marius Pahoni au obtinut 20 de medalii: trei locuri I, sase locuri II si 11 locuri III. Pe locul I s-au clasat Stefan Murea - kumite, Andrei Sfetcu "" kumite, George Dochioiu "" kata, toti legitimati la CSM Focsani 2007. Pe treapta a doua a podiumului au urcat Bogdan Postolache "" kumite CS Satori, Madalin Enache - kumite CSM Focsani 2007, Mihai Ciobanu "" kata CSM Focsani 2007, Irina Paraschiv "" kata si kumite CS Satori Focsani, Andreea Arginteanu "" kumite CSM Focsani 2007. Pe locul al treilea au incheiat competitia Alexandru Nemut "" kumite CS Satori Focsani, Stefan Murea "" kata, Dragos Pantazica "" kata, Daniel Gavrila "" kumite, Dorian Hircan "" kumite, George Dochioiu "" kumite, Madalin Enache "" kata, Mihai Ciobanu "" kumite, Alexandru Aparece "" kumite si kumite open, Andreea Arginteanu "" kata, toti CSM Focsani 2007. De la CS Unirea Focsani au participat Ana Mihalache, cea care a obtinut doua medalii de argint in proba de kata si kumite si Danut Bondroiu, care a cucerit medalia de argint in proba de kumite. Sportivii sint antrenati de sensei Aurel Giurgea. In programul competitional urmeaza pe 21 mai la Bucuresti Cupa Romaniei de karate SKDUN, competitie destinata copiilor, minicadetilor, cadetilor si juniorilor, urmind ca pe 5 iunie sa se desfasoare la Focsani ultima etapa nationala de karate intitulata Cupa Satori. (Ciprian FANARU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.