Sport

Antrenorul de tenis Razvan Bucuroiu s-a casatorit

Ciprian Fânaru
29 apr 2011 4191 vizualizări
Nasii tinerei perechi vor fi Aura si Razvan Mustea, cu care mirii sint vechi prieteni si colaboratori Razvan Bucuroiu, antrenor de tenis la clubul sportiv Unirea Focsani, s-a cununat civil ieri.

Antrenorul a uitat, pentru o zi cel putin, de terenul de tenis si de pregatirea sportivilor. "Am avut un eveniment fericit in familie astazi", s-a limitat sa spuna Razvan, cunoscut ca o persoana discreta cu viata personala. Nunta va avea loc in luna iunie, nasi de cununie urmind sa fie deputatul de Focsani Razvan Serban Mustea si sotia sa Aura. Aleasa inimii lui Razvan se numeste Diana Calota si lucreaza in cabinetul prim-vicepresedintelui PDL Vrancea Razvan Serban Mustea, unde se ocupa de partea de comunicare. Cei doi tineri sint impreuna de mai multi ani si s-au hotarit ca in 2011 sa faca pasul cel mare. Relatia dintre nas si fin este veche, cei doi cunoscindu-se din perioada scolii primare. "Pe Razvan il cunosc de cind eram mici, tatal sau fiindu-mi antrenor de tenis 12 ani. Noi am crescut impreuna si avem o relatie sufleteasca extrem de apropiata. Eu si sotia mea ne bucuram sa le fim nasi, sint niste tineri foarte draguti, iar pe Razvan il apreciez foarte mult", ne-a spus si Razvan Mustea, care a nasit impreuna cu sotia sa nu mai putin de opt perechi de tineri. Razvan Bucuroiu, 26 de ani, este antrenor si arbitru de tenis si a practicat acest sport la nivel de juniori, unde a avut performante la nivel national. Acum, el continua munca tatalui sau George Bucuroiu, instruind copiii si indrumindu-i catre culmile performantei in sportul alb. Le uram tinerilor insuratei casa de piatra, fericire si sa se inteleaga de minune, la fel ca pina acum.


Cristi Cosma va participa la Selectia Nationala


Daca Razvan Bucuroiu s-a antrenat pentru unul din cele mai importante evenimente din viata sa, elevul sau Cristi Cosma va participa in weekend la "Selectia Nationala de Primavara - 12 ani", intrecere care va fi gazduita de Centrul National de Tenis din Bucuresti. Selectia reprezinta unul dintre criteriile de departajare a sportivilor participanti la turneele de obiectiv ale Federatiei Romane de Tenis pentru categoria de virsta de 12 ani in anul 2011, cel mai important fiind Cupa Europeana de Vara "Nations Challenge Cup". Cristi Cosma, sportiv legitimat la clubul Unirea Focsani, e pe locul 10 in clasamentul tenismenilor de 12 ani, cu 4076 de puncte acumulate in competitiile la care a participat. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 4 ore, 51 minute, 49 secunde
Casa De Piatra!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.