Sport

Avem forta sa-i invingem!

Ciprian Fânaru
21 apr 2011 630 vizualizări
CSM Focsani - City"us Tg. Mures, diseara, de la ora 19.00, in returul semifinalelor Cupei Romaniei la futsal

Formatia de futsal CSM Focsani, singura din judet care activeaza in Liga I, joaca astazi un meci de orgoliu. Dupa spectacolul pus in scena in prima mansa de arbitrul Sorescu - o cunostinta mai veche a baietilor antrenati de Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu, confruntarea de azi poate fi privita drept o revansa. In acest moment, totul indica o finala intre primele doua clasate in sezonul regulat al Ligii I de futsal. Singura variabila din aceasta ecuatie poate fi echipa focsaneana, care a dovedit in tur ca poate pune probleme campioanei en-titre, asta daca este lasata sa joace. Vrincenii au speriat detinatoarea eventului, conducind-o la pauza chiar la ea acasa, moment in care si-au intrat in rol "fluierasii". Pina in semifinale, CSM Focsani a trecut cu 8 "" 2 de echipa secunda a celor de la City"â"¢us Tg. Mures si cu 4 "" 2 in sferturile de finala de ACS Odorheiu Secuiesc. Anul trecut, finala competitiei knock-out a opus echipele care se intilnesc azi, cistig de cauza avind la acea data muresenii, care s-au impus cu 6 "" 4. Chiar daca au fost indepartati de calificarea in finala, focsanenii isi vor juca sansa si vor incerca cel putin sa obtina o victorie de orgoliu, de palmares si de ce nu de moral inaintea primului tur din play-off-ul Ligii I. "Ne dorim in primul rind sa facem un meci bun. Ne gindim la victorie, dar nu ne va fi usor deoarece jucam impotriva echipei campioane", ne-a spus antrenorul principal Petrache Gurguiatu, care a pregatit in cele mai mici detalii infruntarea cu ardelenii. Meciul va fi condus de o brigada din Bucuresti, formata din Gabriel Gherman si Marian Ivanescu, rezerva urmind sa fie Emil Ganea din Onesti. Observatori desemnati sint Petre Radu si Vasile Constantin, ambii din Capitala. (Ciprian FANARU)

Rezultate si program semifinale Cupa Romaniei

City"â"¢us Tg. Mures "" CSM Focsani 6 "" 2

Dava Deva "" United Galati 2 "" 8

Joi, 21 aprilie, ora 19.00 CSM Focsani - City"â"¢us Tg. Mures

Vineri, 22 aprilie, ora 14.00 United Galati "" Dava Deva


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 21 ore, 11 minute, 7 secunde
macar sa cistigam..... FORZA CSM FOCSANI!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.