Sport

Juniorii de la Prosport Focsani, in vizita la nationala de fotbal

Ciprian Fânaru
29 mar 2011 780 vizualizări
Mircea Sandu, Razvan Lucescu, Razvan Rat, Costel Pantilimon si ceilalti tricolori i-au primit cu bratele deschise pe micii fotbalisti ai Scolii de Fotbal Prosport Focsani

Juniorii Scolii de Fotbal Prosport Focsani au fost timp de citeva ore in cantonamentul echipei nationale de fotbal a Romaniei. Primul care a stat de vorba cu cei peste 60 de copii a fost presedintele FRF, Mircea Sandu. "Voi sinteti viitorul fotbalului din Romania. Ma bucur ca sinteti alaturi de noi si in momentele mai grele. Va felicit pentru initiativa de a veni aici si va doresc sa ajungeti oameni demni si cu onoare. Felicitari Scolii de Fotbal Prosport din Focsani care am inteles ca nu e la prima actiune de acest gen. Bravo!", a spus Mircea Sandu delegatiei Prosport prezenta in cantonamentul nationalei de la Bacau. Apoi, acesta a oferit autografe celor prezenti si s-a pozat alaturi de juniorii de la Prosport Focsani.


Invitatie la amicale de la Razvan Rat


Selectionerul Romaniei a stat si el de vorba cu copiii. "Cei de la Prosport sint prietenii nostri. Ne bucuram sa-i avem aici, alaturi de noi. Fotbalul romanesc are mare nevoie de sustinere la nivelul copiilor si juniorilor. I-am primit cu bratele deschise si sper sa va facem o bucurie la meciul cu Luxemburg", a precizat Lucescu. Prieten cu antrenorul grupei 2000-2001 de la Prosport Focsani, Ionut Constantinescu, fundasul stinga al nationalei Razvan Rat le-a spus copiilor ca vrea sa ajunga in finala Ligii Campionilor cu Sahtior. "Sint prieten cu Ionut Constantinescu din vremea junioratului. Am luat un titlu national impreuna cu echipa Scolii Nicolae Dobrin si acest lucru nu se poate uita. Mi-a parut bine ca l-am reintilnit pe Ionut si ma bucur ca si-a inceput cariera de antrenor. Are copii minunati la Prosport si abia astept sa faca un amical cu echipele mele de juniori. Il astept in vara cu toatele echipele la scoala mea pentru a face mai multe partide de verificare. Sper ca cei de la Prosport sa scoata jucatori de valoare pentru fotbalul romanesc. Imi doresc sa fiu sanatos si sa joc finala Ligii Campionilor cu Sahtior. Cu echipa nationala sper din suflet sa ne revenim pentru e clar ca am avut mult ghinion pina acum. Celor de la Prosport le doresc numai bine si mult succes in competitiile in care sint angrenati", a punctat Razvan Rat.


In galerie la meciul cu Luxemburg


Dupa ce au fost in vizita la Steaua Bucuresti, FC Vaslui si echipa nationala de fotbal a Romaniei, conducerea Prosport Focsani nu vrea sa se opreasca si va incerca in perioada urmatoare sa mai faca si alte astfel de actiuni care sa-i bucure pe pusti. "Am stat aproape o zi alaturi de tricolori si asta ne face sa fim mai puternici in ceea ce ne-am propus pentru perioada urmatoare. Chiar daca nu traverseaza o perioada fasta, echipa nationala trebuie iubita si respectata in orice moment, indiferent de rezultate. O delegatie a Scolii Prosport Focsani va sustine echipa nationala a Romaniei la meciul de marti cu Luxemburg din tribunele stadionului Ceahlaul Piatra Neamt", se arata intr-un comunicat al clubului focsanan. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.