Sport

Pancenii vor sa isi ia zborul catre locurile calde din clasament

Ciprian Fânaru
25 mar 2011 545 vizualizări
FC Panciu - Aerostar Bacau, azi, de la ora 15.00, intr-un meci din Liga a treia

Echipa de Liga a treia FC Panciu primeste azi vizita unui adversar traditional. Aerostarul a renuntat la multi jucatori in iarna, iar acest lucru se observa in evolutia echipei. Runda trecuta, cei porecliti "aviatorii" au cedat la limita pe teren propriu intilnirea cu FCM Onesti, 0 "" 1 dupa un gol primit din penalty in debutul partidei. Pancenii au obtinut etapa precedenta primul punct in 2011, dupa ce au avut puterea sa revina de la 0 "" 2 la 2 "" 2 in deplasarea de la Otelul II Galati. Partida de azi il va avea la centru pe Mihai Amoraritei (Cimpina), secondat de Laurentiu Constantin (Buzau) si Emil Mateescu (Ploiesti). Cum ros - albii s-au intilnit de multe ori cu cei de la Aerostar, inclusiv in meciuri amicable, e de asteptat ca antrenorii pancenilor sa cunoasca bine atuu-rile si slabiciunile adversarilor, pe care sa le exploateze in scopul obtinerii primului succes in acest retur de campionat. Bacauanii compun in continuare o trupa incomoda, care are obiceiul sa-ti strice planurile cind te astepti mai putin. "Nici un meci nu mai este usor", e de parere si presedintele lui FC Panciu Florin Stoica. Meciurile acestei runde sint vaduvite de atentie, care va fi indreptata catre confruntarea orgoliilor sau altfel spus duelul decisiv pentru acontarea primului loc si implicit a promovarii in Liga a doua: SC Bacau "" FCM Bacau. Derby-ul bacauan ar putea schimba liderul seriei I, in cazul in care vor invinge gazdele, intrucit FCM si SC sint despartite in clasament de doar un punct. De asemenea, ar putea stabili, in buna masura, ocupanta locului 1 la finalul celor 30 de etape, daca se vor impune oaspetii. Oricum, formatia lui Sechelariu are in continuare un program mai usor decit echipa primariei si ar putea reveni pe locul I in urmatoarele etape. Alta data, se pregateau pentru dueluri aprige cu Steaua, Dinamo sau Rapid. Acum, suporterii FCM Bacau numara orele ramase pina la derby-ul de C cu Sport Club. Bannere-surpriza, role de hirtie, steaguri, confetti, tobe, surle si trimbite reprezinta arsenalul anuntat de suporterii galben-albastri care vor sa creeze "iadul" pe Letea. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.