Sport

Micii judoka se pregatesc sa ii calce pe urme lui Albert Florea

Ciprian Fânaru
3 mar 2011 1077 vizualizări
Sigur pe el, imperturabil, cu talent dublat de o pregatire temeinica, Albert Florea a iesit de pe tatami invingator.

Pentru a cincea oara campion national, focsaneanul in virsta de 16 ani are deja o panoplie de adversari pe care i-a depasit si o reputatie sportiva de aparat dupa "recidiva" de la Baia Mare. "Fenomenul" Albert Florea a plecat azi in Croatia, la Zagreb, unde va participa la o Cupa Europeana. "Dupa incheierea competitiei, va ramine in stagiu de pregatire in capitala Croatiei doua, trei zile. Pentru el a fost ultimul an de juniori II. Prin rezultatele pe care le-a obtinut se incadreaza in profilul unui sportiv de exceptie. Putini au reusit sa isi pastreze titlul de campion national atitia ani la rind. Si de acum in colo dorim rezultate, dar el va schimba categoria de virsta si de greutate. Urmeaza sa concureze la citeva turnee internationale, Mica Olimpiada, Europene si Mondiale", ne-a declarat antrenorul Silviu Rentea, care spune ca vreo citiva copii de la clubul CS Unirea ii calca deja pe urme. Anul trecut, Alex Mancu a luat bronz national si acum sint sperante la aur, dar si alti colegi ai sai printre care Dragos Ion, Danut Oprea sau Florin Nichitelea reprezinta viitorul judo-ului vrincean. "Speram sa iasa medaliati si sa ajunga si ei la lotul national", e increzator Silviu Rentea cind vorbeste de tinerii sai elevi, care se antreneaza zilnic si viseaza sa concureze pentru Romania in concursuri internationale. Pina atunci, sperantele sportului de pe tatami continua pregatirea in sala de atletism a clubului, dupa ce sala sectiei de judo a CS Unirea a avut de suferit din pricina unei inundatii. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 4 ore, 1 minut, 37 secunde
Felicitari albert si toata onoarea si respectul pentru tine!Suntem mandri de tine ca ne faci onoare liceului Pedagogic si orasului Focsani!Mult succes in continuare!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.